Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor
Povratak na članak

DORH: Zaprimili smo kaznenu prijavu Petrova protiv Todorića

Ako je gospodin Todorić čist, on će to dokazati. Neka institucije odrade svoj posao, rekao je Petrov

Komentari 16

BK
branko-kockica
20:16 31.03.2017.

Zar ne bi bilo bolje da je Božo prvo podigao par optužnica protiv samog sebe, obzirom na brojne napise o kriminalu, korupciji, nepotizmu, zapošljavanju rođaka i kumova, varanju na obnovi kuće, trgovanju utjecajem u korist austrijskih građevinara i svega ostalog? Ili zna da je to besmisleno, obzirom da Božo kontrolira cijeli represivni aparat?

VL
Avatar burgos1948
burgos1948
21:56 31.03.2017.

Petrove komunjaro , ne treba Todorić dokazati da nije kriv , nego komunjarski sud treba dokazati da je Todorić kriv .

VL
Avatar Pitman
Pitman
20:01 31.03.2017.

Koji krele. Podnijeti kaznenu samo na osnovu nekih tamo piskarala koji su gladni senzacija. Treba njega kazniti što oduzima Dorhu dragocjeno vrijeme za prave stvari.

VL
DU
Deleted user
19:57 31.03.2017.

Bozo, Bozo, zar i ti sine Brute.

VL
DU
Deleted user
21:53 31.03.2017.

"Ako je gospodin Todorić čist, on će to dokazati. " Ja sam mislio da Petrov treba dokazati da Todorić nije čist. Ko ga je sad brifirao? Austrijanci? Neka Petrov dokaže da ga Austrijanci nisu brifirali i da nije dobio pinkunku da im izruči Agrokor.

VL
SE
senior
22:28 31.03.2017.

Kada podneseš tužbu moraš ju jasno i razložno objasniti i potkrijepiti dokazima. Biti će interesantno kako će to napraviti pravni majstor zubar iz Metkovića. Zubar se izletio da bar u nečemu bude prvi ili izgleda "pametan".

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
11:36 01.04.2017.

Tipičan mostovski potez i to samo zbog medijske pompe. Sad će ljudi koji se ne razumiju u pravni sustav odmah početi misliti da je on neki borac protiv kriminala, a takvu kaznenu prijavu na osnovi onoga što čuje na televizijii je mogao podnijeti bilo koji čovjek u Hrvatskoj. Za one koji ne znaju lažno prijavljivanje kaznenog djela je isto kazneno djelo.

VL
Avatar mrTrobec
mrTrobec
21:18 01.04.2017.

Samara mrtvog magarca

VL
BL
bljak007
21:07 31.03.2017.

Treba hrvatski narod preko DORHA I USKOKA pokrenut krivični postupak protiv svih onih koji su dozvoljavali Todoriću prekomjerno zaduživanje! I pohlepno kupovanje bez pokrića! Gospodo iz DORHA zar samo protiv malog čovjeka pokrećete postupke? To što je Todoriću dozvoljeno jeje izdaja države!!!!!

VL
JO
jocorluka
12:23 01.04.2017.

Petrov je klasični dokaz kako HR političari su igrači za strane interesne skupine, petrov igra po taktu njegova financijera roglica;dakle stvari oko agrokora su se razivjale brzo tako da petrovljeve gazde nisu povlačile prave poteze i sam petrov je ostaoo kao gov"o na cijedilu.I takva osoba je predsjednik sabora jedne drzave.

VL
DU
Deleted user
19:28 31.03.2017.

Božo ce postati jos veća meta napada reketara ,Udbasa i medija

VL
TP
tugomir.pokas
21:23 31.03.2017.

Ministar financija Zdravko Marić bio je izvršni direktor u Agrokoru.Ne vjerujem da nije da bi se dodvorio gazdi sudjelovao u neistinitom prikazivanju financijskih rezultata Agrokora.A sada ispada da on nije u ništa umješan a ni ništa nije naravno znao o znao o nadolazećim problemima pa je propustio i kredit HBORa Agrokoru.Ako nije ništa znao kakav je on onda on financijski stručnjak.Uz njega i Plenkovića cijela Hrvatska će uskoro postati jedan AgrokorOn imponira Plenkoviću jer obojica se koriste ispraznim frazetinama, a još nije nađen nikakav instrument koji bi izmjerio i najmanje tragove stručnosti kod jednog i drugog.Bože čuvaj Hrvatsku.!!

VL
TP
tugomir.pokas
21:43 31.03.2017.

Dobro je učinio Petrov.Samo je zaboravio Zdravka Marića.Osobu koja će od hrvatske ekonomije i financija učiniti slično onome što je jedan drugi Zdravko učinio od hrvatskog nogometa.Mariću, firma u kojoj si se toliko "dokazao" da si zaslužio mjesto ministra financijaa propada i povlači za sobom cijelu ekonomiju.Imaš li obraza dalje glumatati da se u nešto razumiješ.Uskok treba obraditi Zdravka Marića u vezi njegovog rada u Agrokoru .Nije Gazda frizirao rezultate poslovanja već potrčki, karijeristi, snobovi sa Rolexima na ruci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.