Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službena dužnost

DORH provjerava Todorićeve prijave protiv Ramljaka

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
25.02.2018.
u 18:51

Todorić je protiv Ramljaka do sada podnio tri kaznene prijave: zbog pogodovanja Knightheadu, angažiranja konzultanata i falsificiranja

Zagrebačko županijsko državno odvjetništvo potvrdilo je za N1 televiziju da rade na provjeri kaznenih prijava Ivice Todorića protiv Ante Ramljaka.

– Nadležno državno odvjetništvo poduzima potrebne radnje radi provjera navoda iz prijava te donošenja državnoodvjetničke odluke, a o pojedinostima postupanja ne možemo govoriti s obzirom na zakonska ograničenja – stoji u odgovoru medijima.

Ivica Todorić podnio je ukupno tri kaznene prijave protiv Ramljaka. Prva je bila adresirana na potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić, Ramljaka i Thomasa Wagnera iz Knightheada zbog pogodovanja odabranima i urušavanja vrijednosti tvrtki iz koncerna, druga je usmjerena samo na Ramljaka zbog angažiranja konzultanata, a najsvježija prijava Ramljaka optužuje za krivotvorenje službene isprave.

Naime, Todorić tvrdi da se u financijskom izvješću, koje je za privremenu upravu Agrokora napravila tvrtka PricewaterhouseCoopers, manipuliralo i krivotvorilo.

U najnovijem postu na svojem blogu Todorić najavljuje da će razne prijave podnijeti u Europi i SAD-u, a da će već idući tjedan u Londonu prijaviti revizorsku kuću PwC.

Komentara 12

DH
dalibor.hren
19:09 25.02.2018.

Tko provjerava Todorića? Gdje je Interpolova tjeralica???

KR
kritika5
20:30 25.02.2018.

da je DORH radio posao za koji je plaćen Todorić bi bio dostupan i to na "golom otoku" ne u hotelu u Remetincu

LK
L@k@konjic@
19:44 25.02.2018.

Zašto striček Todorić nije u Remetincu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije