Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA A3

DORH zaprimio kaznenu prijavu: Na odmaralište 'uletio' s 90 km/h, a trebao je voziti 40

Sisak: Vozač kamiona koji je skrivio tragediju kod Novske odveden na Županijski sud
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/6
09.06.2019.
u 11:10

Jurećim kamionom na parkiralištu benzinske postaje i odmarališta usmrtio je dvije 14-godišnjakinje, jednoj 26-godišnjakinji nanio je teške tjelesne ozlijede opasne po život i jednoj 28-godišnjakinji teške tjelesne ozlijede te oštetio tri vozila

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku zaprimilo je kaznenu prijavu Postaje prometne policije Kutina protiv 60-godišnjeg vozača Ive F. koji je na odmorištu kraj Novske usmrtio dvije 14-godišnje djevojčice te teško ozlijedio još dvije djevojke.

Tereti ga se za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, a dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice ispitala je osumnjičenika i podnijela prijedlog za određivanje istražnog zatvora koji je sutkinja istrage prihvatila te mu odredila istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

DORH je objavio kako je vozač u trenutku nesreće vozio 90 kilometara na sat prilaznom cestom za isključenje vozila s prometne trake iako je na tom dijelu ograničenje brzine na 40 kilometara na sat.

Jurećim kamionom na parkiralištu benzinske postaje i odmarališta usmrtio je dvije 14-godišnjakinje, jednoj 26-godišnjakinji nanio je teške tjelesne ozlijede opasne po život i jednoj 28-godišnjakinji teške tjelesne ozlijede te oštetio tri vozila, nakon čega se zaustavio na zelenoj površini van kolnika.

Sisak: Vozač kamiona koji je skrivio tragediju kod Novske odveden na Županijski sud Sisak: Vozač kamiona koji je skrivio tragediju kod Novske odveden na Županijski sud
1/25

Komentara 12

DU
Deleted user
12:14 09.06.2019.

Takvih suludih vozača je pun Zagreb , potpuno odsustvo svijesti o mogućim posljedicama svog ponašanja . Tim gore jer se radi o profesionalmom vozaču !!!

M9
M94
11:30 09.06.2019.

Dašta odma lisice , nece se ovako Mamića , Todorića i ostalu bagru vodit

SO
sokol99
14:00 09.06.2019.

I ja se slažem sa ostalim komentarima cemu čovjeka vode u lisicama kao da je pucao iz automata po ljudima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije