Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO IZ AUSTRIJE

Brat vozača: 'On ne pije uopće. Imam osjećaj da me nije niti prepoznao. On je totalno izgubljen'

Slavko Filipović, brat vozača kamiona
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/20
08.06.2019.
u 17:38

On se bavi vožnjom od svoje desete godine. Profesionalni vozač je 40 godina i trebao je da ide u mirovinu. Međutim, šta se desilo nikako ne mogu shvatiti niti s nečim usporediti da povežem, rekao je Slavko Filipović.

Vozač kamiona (59) koji je u petak ujutro iz još neutvrđenih razloga uletio u odmorište autoceste između Novske i Okučana, usmrtivši dvije djevojčice proveo je noć u prostorijama policije u Kutini gdje je priveden na ispitivanje zbog sumnje da je izazvao prometnu nesreću s poginulim osobama. 

Slavko Filipović, brat vozača kamiona, kazao je kako mu je bilo teško pojmljivo nakon što je čuo da mu je brat sudjelovao u teškoj nesreći.

- On se bavi vožnjom od svoje desete godine. Profesionalni vozač je 40 godina i trebao je da ide u mirovinu. Međutim, šta se desilo nikako ne mogu shvatiti niti s nečim usporediti da povežem. Jedina stvar, može biti ljudski faktor, tehnički faktor... šta je u pitanju ne mogu reći - rekao je Slavko. 

- Imam osjećaj da me nije niti prepoznao. On je totalno izgubljen. Pogledao me... šta da kažem - rekao je brat vozača koji je došao iz Austrije kako bi vidio brata.

Zadnji put se s bratom čuo za Uskrs

- On ne pije uopće. Znam da je bio u Beogradu, da se vratio da je spavao u Županji - rekao je i dodao da je ovaj mjesec imao dovoljno odmora.

- Šta je u pitanju... da li je to crna minuta, crna sekunda... - kazao je za kraj Slavko. 

Ključne riječi

Komentara 62

MA
marmelada
18:34 08.06.2019.

Ne daj Bože nikome

MA
marieto
19:41 08.06.2019.

Nebi mu volio biti u kozi zao mi kolege vozaca...nemamo pravo nikog sudit a ni osudjivat....vozac kamiona sam 25 godina svega se nagledao i jos uvjek gledam po nasim i evropskim cestama....svi mi jako dobro znamo kolko smo pod stresom...vozi...tovari sam istovaraj sam...pa guzve...granice....baustele i stau po njemackoj npr...i sad da pametujemo sta bilo kad bi bilo...desilo se to sta se desilo i iskrena sucut porodicama poginulih djevojcica jer nazalost vrjeme nemozemo vratit nazad...molim vas kolege vozaci da ne osudjujete kolegu vozaca i previse pametujete jer neznate i neznamo sta nam sutra nosi....NEDAJ BOZE NIKOME

MA
marmelada
18:36 08.06.2019.

Ne daj Bože nikome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije