Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anne-Cecile Pinel
Povratak na članak

DORH potvrdio: Posmrtni ostaci pripadaju nestaloj Francuskinji

Ono što još ne znamo je uzrok smrti, s obzirom na to da još nismo dobili obdukcijski nalaz - stoji u priopćenju ŽDO-a Karlovac

Komentari 6

KO
kordunmoj75
19:58 16.01.2018.

Tako je i nakon 2-3 godine "trazeja dokaza"pronadeni ostaci i djelovi odjece od pokojne Bilicke,i ako je na tim istim jestima desetak puta u dvije godine,sve detaljno pregledano i pretreseno,ali eto jednostavno se "pronadje" nestoi.?

VL
PE
petarrr
15:58 16.01.2018.

Strasno. Ubojicu smrtno kazniti

VL
PE
petarrr
15:57 16.01.2018.

Strasno. Ubojicu smrtno kazniti

VL
NO
nogogaz
22:57 16.01.2018.

nemamo mi para, da bi se teren pregledao i snimijo sa dronima iz zraka i dronima s kotacima.... ni vatrogasni nemaju opreme, a za eskadrilu moramo imat... plašimo se...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.