Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA

Donald Trump ponovno zaprijetio Sjevernoj Koreji

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.08.2017.
u 14:54

Američki ministar obrane Jim Mattis ranije je priznao da bi rat bio katastrofalan

Američki predsjednik Donald Trump uputio je Sjevernoj Koreji i Kim Jong Unu novu prijetnju putem Twittera.

On je poručio kako su spremni za vojnu akciju te da je oružje napunjeno bude li Sjeverna Koreja djelovala nepromišljeno. 

– Nadam se da će Kim Jong Un pronaći drugi put – napisao je američki predsjednik na Twitteru.

Američki ministar obrane Jim Mattis ranije je priznao kako bi rat bio katastrofalan, no kazao je i kako će SAD biti spreman ako to bude trebalo te da je na njemu da samo pripremi vojne opcije.

Trump je ranije pojačao retoriku prema Sjevernoj Koreji te je poručio da će im se "dogoditi stvari za koje nikada nisu mislili da su moguće" ako pomisle na napad "na bilo koga koga volimo ili predstavljamo''.

Donald Trump
1/10

Komentara 37

DU
Deleted user
15:23 11.08.2017.

Pustimo mi Trumpa i Sj. Koreju, ništa mi tu ne možemo, ali možemo spriječiti ovu opasnost zvanu POREZ NA NEKRETNINE!!! Pazi ovu situaciju: kupiš stan, platiš porez na promet nekretnina (5%), useliš u stan, i taj (jednokratni) porez ubrzo zaboraviš...,, a onda plaćaš porez na nekretnine.... znači - praktički - plaćaš državi najam za svoj vlastiti stan, iako se to formalno ne zove "najamnina", nego "porez na nekretnine". Dakle - podstanar si u svom vlastitom stanu, i država te, ako ne plaćaš najamninu (praktički: najamninu, a formalno: porez na nekretnine) može ne samo izbaciti iz stana, nego ti ga i uzeti (ovršiti). Porez na nekretnine je "mlinski kamen oko vrata" kojega nosiš do smrti, ili dok prodaš stan... u bescjenje.... Ma dajte ljudi, molim Vas.... protiv ovoga treba izaći i na ulice, ako treba!

DU
Deleted user
15:56 11.08.2017.

Prisilna naplata poreza na nekretnine Članak 52.: "Nadležno tijelo dužno je prije nastupa zastare za iznos neplaćenog duga poreza nanekretnine prije nastupa zastare upisati založeno pravo na nekretnini." Živjeli!!! Ovo možete pronaći na internetu... na nama je da skupimo potpisee za Referendum i podržimo Živi zid i sve koje idu s njima u borbu.

Avatar mumsajme
mumsajme
17:04 11.08.2017.

Sreca je za svijet da Rusija i Kina imaju racionalne politicare, sposobne da se suprotstave fašistima iz Washingtona.Ipak se ispostavilo da je Trump lutak ratnohušackih židova cionista. Sad se vidi koliko je u pravu gospoda Sjeverne Koreje. Ocigledno je atomskaa bomba jedino što moze sprijeciti Amerikance da ponove ono što su napravili u Afganistanu, Iraku, Libiji, Siriji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije