Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na meti kritika

Donald Trump opet razljutio sve: Evo kako razgovara s Melanijom

Melania Trump
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
16.09.2017.
u 15:26

Bijela kuća je objavila snimku govora Melanije Trump na manifestaciji u zrakoplovnoj vojnoj bazi Andrews, a u kojem ona najavljuje svog supruga, no ono što je Trump napravio nije se svidjelo tviterašima

Amerikanci su se opet naljutili na svog predsjednika Donalda Trumpa zbog načina na koji se ponaša prema svojoj supruzi Melaniji.

Bijela kuća je, naime, objavila snimku govora Melanije Trump na manifestaciji u zrakoplovnoj vojnoj bazi Andrews, a u kojem ona najavljuje svog supruga.

On joj potom prilazi, zahvaljuje, rukuje se s njom i govori joj:

– Idi na drugu stranu pozornice. Idi sjedni, dušo.

Te njegove riječi izazvale su bijes kod mnogih Amerikanaca koji su ga zbog toga prozvali na društvenim mrežama. Smatraju kako se prema svojoj supruzi ponaša kao prema malom djetetu te im nije jasno kako to ona može trpjeti.

 

Komentara 73

MA
MarkoKosmicki
17:11 16.09.2017.

pa vi ste zbilja bolesni ,uz ovolike probleme vi pisete ove gluposti,to vi nas ispirete

DU
Deleted user
17:49 16.09.2017.

Nije sve, evo mene nije razljutio..

Avatar Cinco
Cinco
16:38 16.09.2017.

Ma to je najvažnije tzv. ljevičarima, u biti ovcama (slugama) liberala. To što je Obama napravio kaos u svijetu s ISILom je njima nebitno. Obama im je bio simpa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije