Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije prve dame

Govor tijela pokazuje što Melania zapravo misli o Ivanki

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
11.09.2017.
u 11:14

Melania i Ivanka imaju dobro uvježban smiješak kojim se trude stvoriti dojam kako je njihov odnos odličan, ali stručnjakinja za govor tijela tvrdi kako ove dvije dame ne vole biti zajedno u istoj prostoriji

Otkako je Donald Trump postao predsjednik Amerike, mediji i javnost su složni kako su u Bijeloj kući dvije prve dame – Trumpova supruga Melania i njegova kći Ivanka.

O odnosu ovih dviju dama ne zna se mnogo, ali sudeći prema Trumpovim izjavama, skloniji je poslušati savjet kćeri nego supruge. 
Stručnjakinja za govor tijela Judi James analizirala je nekoliko zajedničkih fotografija Melanije i Ivanke i donijela je ove zaključke.

Na inauguraciji su dvije dame odabrale slične modne kombinacije kako bi ostavile dojam da imaju dobar odnos, ali fotografije pokazuju da im komunikacija nije najbolja i da cijelo vrijeme inauguracije nisu pogledale jedna prema drugoj. Na fotografijama na kojima se Ivanka smješka Melaniji, vidljivo je kako je taj smiješak dobro uvježban, kaže James.

Da nešto ne štima između njih dvije, govori i Melanijin smiješak koji je uvijek suzdržan i poprilično hladan. Na većini zajedničkih fotografija Melania i Ivanka loše su raspoložene, izbjegavaju pogledati jedna drugu i teško skrivaju da ne vole biti zajedno na istom mjestu. 

1/16

Komentara 14

DU
Deleted user
13:10 11.09.2017.

Zapravo potpuno nebitno!

MA
marli
16:03 11.09.2017.

Čuj ovo - "po govoru tijela". Ako je tako onda je ovaj lik po govoru tijela upravo prdi...

NE
Neonacionalist
11:58 11.09.2017.

I to je kao nešto čudno , klasičan odnos između mačehe i djece u ovom slučaju su to već odrasle osobe čak ne i prevelike razlike u godinama . Rijetki su slučajevi da će se netko u takvom slučaju bašaš dobro slagati a kamoli razviti neki prisan odnos sa novom suprugom svog oca .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije