Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog slobode govora
Povratak na članak

Don Damiru Stojiću zbog referenduma prijete smrću

Na Youtubeu ispod snimke jednog od Stojićevih govora u komentaru se poziva na njegovo ubojstvo. Udruga Vigilare priprema kaznenu prijavu, smatrajući da su za atmosferu nesnošljivosti krivi političari i dio medjia

Komentari 106

RH
RHAlanFord
08:28 17.11.2013.

Sada se vidi tko je za demokraciju, a tko nije.

VL
RE
@ revenge
08:26 17.11.2013.

Partija SKH u konspiravtivnom dejstvovanju..Željko Jovanović u deliriju..

VL
FE
fellix
08:34 17.11.2013.

Ma vidi vraga, pa ko bi reko da tetkice znaju i prijetiti !!!!!!!!

VL
Avatar aaaasdefrr
aaaasdefrr
09:07 17.11.2013.

Zanimljivo kako manjina hoće vladati sa većinom ,još ista ta manjina prima silne novce iz proračuna za svoja protuhrvatska djelovanja ,a sve zahvaljujući pokvarenim političarima koji bi i svoju rođenu mater prodali samo da se dodvore takvima.Jadno...

VL
AS
asi2013
09:08 17.11.2013.

Nadam se da ćete pustiti moj komentar, inače ću povjerovati da ste i Vi u njihovom kolu. Dosta ni je Pofuka i Gerovaca i još nekih novinara, a sve manje Raspudića, Pavičića, Dujmovića!

VL
AS
asi2013
09:05 17.11.2013.

Ne mislim govoriti o referendumu. Ponašanje ljevice povodom toga osobnog pitanja pokazuje svu bijedu komunističkog poimanja života i stvaranja neprijatelja od vlastitog naroda. Tako je manje više opći pristup vladajućih, a ja se tome ne radujem, jer rade u korist vlastite štete. Od svega su najgori istupi Stazića, a i drugih saborskih zastupnika, te sam odlučio izaći na referendum i glasati po svojoj savjesti ZA!!! Mnogo su nam otvorili oči: Lex Perković, Vukovar, prezir parlamenta u Strazburu, kada Milanović savjetuje odbačenom zastupniku Matesu da ne prihvati odluku većine, koja ga je odbacila. Time sakrivaju svoju opću nesposobnost da nas izvedu iz krize. A Patrija, Sabo, Merzel i za sada tisuću drugih primjera sitne krađe koje će se vrlo brzo povećati i učinit će svoje. A plaće, mi sitni možemo samo sanjati! Što njima treba 7000 mobitela i 1200 auta, kao da bi jadni ostali nepokretni kada izađu iz svojih ureda. A Hrvatsku vojsku smanjuju i bacaju van kadar. Neću da pričam još tisuće malih priča o smjeni kadra u državnim i javnim poduzećima, policiji. Odbacuju Njemaćku i po svoj prilici dogovaraju se sa nekim drugim. Svečano su obećali da će isporučiti Perkovića za Novu Godinu. Nadam se da će narod progledati, a i od EU očekujem zakone protiv komunizma i propagiranje prošlih vremena.

VL
Avatar jure23
jure23
08:57 17.11.2013.

Pokažimo svoju odgovornost, iziđimo na referendum i glasajmo ZA

VL
KS
kssk13
08:55 17.11.2013.

Jedan dobronamjeran savjet :-)....ako želite da netko pročita vaš komentar on ne smije biti predugačak jer to nitko ne čita...

VL
Avatar deziderij
deziderij
08:28 17.11.2013.

Stalno imamo one koji opstruiraju i rade štetu Hrvatskoj i Hrvatima. Takve imamo među jadu od političara, u dijelu medija i onima koji mrze sve što je hrvatsko. Oni se uopće ne skrivaju nego javno istupaju i sprovode teror nad jadnim sitnozubim narodom koji je toliko glup da se još nikada ni protiv čega nije pobunio. Ti isti sitnozubi ne bune se ni protiv ovako nečega, po svemu nenormalnog i neprirodnog - protiv gayeva. Prestrašno.

VL
AL
Alkana
09:01 17.11.2013.

Sve političare i novinare koji su se takvim govorom mržnje i javnog sramoćenja osoba koji podupiru referendum treba odmah tužiti! Što se čeka? Sve ima svoje granice a ova javna medijska i političarska hajka je prešla sve granice. Zar nema nijednog odvjetnika koji će napisati kaznene prijave???

VL
AL
Alkana
09:35 17.11.2013.

Don Damiru prijete smrću samo zato što on pokušava ljudima pokazati pravu istinu o čovjeku. Oni ne žele da ljudi shvate u kakvu zabludu ih uvodi ovaj novi svjetski poredak sa svojom gender ideologijom i promoviranjem homoseksualnosti.. Jedino prirodno naa ovom svijetu je produljenje vrste, u biljnom, životinjskom i ljudskom svijetu. Kako onda može biti prirodno i normalno nešto što svijesno isključuje takvu mogućnost? Drugo je kad ne postoje pretpostavke za razmnožavanje, a drugo kad se sam čovjek vlastitim izborom i odlukom stavi u takvu zajednicu u kojoj je to nemoguće. I nikad se homo i hetero ne mogu staviti u ravnopravni položaj, što naravno ne isključuje njihovo pravo da žive kako žele. Samo ostalima ne trebaju ispirati mozak i tražiti od njih da im plješću!

VL
RE
@ revenge
09:25 17.11.2013.

Ako itko govori govorom mržnje onda su to Željko Jovanović,Nenad Stazić i Milorad Pupovac Navikli su tako iz doba njihove vladavine Umislili su da je hrvatski sabor njihova prćija

VL
DU
Deleted user
09:43 17.11.2013.

Predlažem don Damiru Stojiću da se za zaštitu obrati dičnim sabornicima Grbin Peđi, Stazić Neni, Radoš Joletu i Kolman Igoru. To su osvjedočeni humanisti (imali smo prilike ovih dana uvjeriti se u to) koji će mu sigurno učinkovito priteći u pomoć.

VL
LA
larala
09:24 17.11.2013.

u drugim zemljama da netko napiše da se zalaže za legalizaciju pedofilije bio bi kažnjen a, stranica blokirana, u hr. gdje se svi vole pozivati pravo i pravdu na stranicama duginih boja vec godinama stoji taj dio i nikom ništa,, još im mediji i politicari daju podršku....taj dio se nigdje ne spominje vec se pljuje po ljudima koji izražavaju svoju zabrinutost za mališane...besramno im se spocitava što kažu da djeci treba i tata i mama.....to je hrvatska u vremenu kukuriku vladavine a, samim tim za mene postaje upitno koliko ce i ovaj referendum odraziti volju naroda a, koliko ce biti rezultat politickih manipulacija....

VL
BI
bijeliptic
09:40 17.11.2013.

gledaš filmove prijete vam da ste ušli u zamperske vode i u autorsko pravo blokiraju vam računalo policijskim pamfletom na čijem je vrhu josipovićeva slika prije izbora u predizborno vrijeme prijetnje uznemiravanje sa beoje sa iblerova trga mijesecima ako napišešsecima ako napišeš broj ukloni ga a oni mene u stanu uznemiravaju pop nesmi na misi reći viđenje i svoje viđenje -dali će popovi ići kod josipovića da im on piše propovijedi većina traži referenduim josipović javno ja sam protiv a da su htijeli u ime obitelji i dalje skupljati potpise više bi ih skupili nego je josipović dobio glasova tih lgbt i srba i komunista očito je da ovi ne misle hrvatskoj najboljhe - gadi mi se sve ovo radna obveza bez pravila ko i koliko radi ni plana ni programa sve im je u planu 21 koji još nitko nije pročitao i saznao sadržaj toga plana-

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
09:49 17.11.2013.

Ja sam jučer dobio poruku od admina jer sam po njemu prekršio pravilo 1. foruma, a riječ je o govoru mržnje na nacionalnoj, religijskoj, seksualnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi iako se ne napominje u kojoj poruci sam prekršio to pravilo jer nažalost po njemu takva poruka ne postoji. Činjenica je da se zadnjih dana u medijima i ovdje vrši kampanja protiv referenduma i onih koji su ga pokrenuli te promiču prava homoseksualaca (i to je u redu) ali postavlja se pitanje jesmo li došli do dna prividne demokracije da se čak i na ovakvim mjestima ne može izraziti drugačije mišljenje? I zato podržavam don Damira Stojića jer je nazvao ovo što se događa zadnjih dana pravim imenom. Ako sam s ovom porukom prekršio opet pravilo broj 1 po adminu onda lijep pozdrav do neke druge prigode.Živjela demokracija!

VL
US
U sridu
09:37 17.11.2013.

Kad jugokomunisti govore o toleranciji onda se stvarno moras zabrinuti za vlastiti zivot,za sve je kriva nova huskacka vlast na celu sa blijedom pravdom na celu,nista im nece pomoci da promoviraju lazi,nije ovo 45-a.

VL
K7
Kiki 7
09:57 17.11.2013.

E moj prof.baltazar, ja sam već i kaznu odradio po čl. 7. Tko je taj koji određuje što je OK a što nije? Ima li on svoje stavove o ovim temama koje komentiramo i može li biti neutralan? Mislim da znaš odgovor.

VL
NA
Nadalinaaa
09:37 17.11.2013.

Medijsko-politička hajka u udbaškom rezervatu je sasvim normalna pojava. Drugo mišljenje, bez obzira što ga zastupa ogromna većina građana, jednostavno nije dozvoljeno. Uvijek se drže Titove pjesmice: Ko drukčije kaže, kleveće i laže, Našu će osjetit' pest.

VL
LU
Lucina
09:57 17.11.2013.

neznam sta bi god napisao ovaj admin bi me izbrisao,zato cu blago reci ovi vladajuci i cijela njihova klia su jad i cemer ovoga napacenog naroda al docice i njima jednom za uvijek kraj.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.