Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELO SUĐENJE

Željko Dolački na početku suđenja se izjasnio da nije kriv za pljačku sefa

Željko Dolački
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
11.04.2017.
u 13:26

Dolački odbacuje optužbe

- Nisam kriv - kazao je Željko Dolački kojem je danas na Zagrebačkom županijskom sudu počelo suđenje zbog zlouporabe položaja

USKOK ga teret da je inscenirao provalu u svoj ured u središtu policije u Heinzelovoj, kako bi prikrio da je iz metalnog sefa uzeo 639.300 kuna, 286.000 eura, i 2 kilograma zlata koji su ranije zaplijenjeni u kriminalističkim obradama

U svom uvodnom govoru Slobodan Šašić, zamjenik ravnateljice USKOK-a, kazao je da će tijekom suđenja iznijeti dokaze na kojima se temelji optužnica te koji upućuju da je Dolački počinIo to za što ga se tereti. 

S druge strane Veljko Miljević, branitelj Željka Dolačkog kazao je kako će oni tijekom postupka dokazati kako je optužnica neutemeljena.

>> Lome se koplja: može li policija vještačiti svog posrnulog šefa?

>> Vlado Dominić i Davor Blažević Tigar odlaze iz policije - podnijeli zahtjev za mirovinu

Komentara 3

DU
Deleted user
16:00 11.04.2017.

Kriv si lopove i treba ti oduzeti cijelu imovinu

SS
sanja_sanja_sanja
10:10 12.04.2017.

ha ha ha

KO
Korisniche
17:57 11.04.2017.

Di je lova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije