Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog hrvatske inicijative u EP-u
Povratak na članak

Dokument protiv hrvatskih zahtjeva EK imao spreman

Plenković: Srpski zakon krupno pravno i političko pitanje za RH

Komentari 153

PI
pipnicar
10:13 15.04.2016.

Hrvatska treba donijeti identican zakon pa drzati za jaja stotine srba koji su orgijali po koncentracionim logorima u srbiji i vojvodini.

VL
MS
mare_split
10:09 15.04.2016.

Referendum i van iz EU! Ultimatum NATO-u i fingirani kontakti s Rusima ... i sve će biti OK! Ovi iz EU su gomila bed..a! Ne kuže kako otvaraju novu Pandorinu kutiju kojoj je, u ovom času, jedini pravi odgovor ukidanje abolicije i sudski progon srpskih okupatora! Bud...le!

VL
DU
Deleted user
10:05 15.04.2016.

EU uvodi jednoumlje svim narodima i narodnostima

VL
MA
mađar
10:16 15.04.2016.

Unija je sindikat po mjrilima pojedinih tzv. sila, ali samo na papiru. Kad treba nešto poduzeti bez Amera se ne mogu ni pokakati.

VL
DU
Deleted user
10:33 15.04.2016.

Ukoliko srbija uđe u EU bez ispunjavanja HR zahtjeva, trebali bi odmah van iz EU. Pozvati Putina u Zagreb i čvrsto zatvoriti granice. Pa da onda vidimo što će EU.

VL
MA
mađar
10:18 15.04.2016.

Dobro je prije par godina rekel jedan Janez da bumo sretni ako nas ne prime u clanstvo. Sad vidim da je bil u pravu.

VL
KR
kraljgubec
10:13 15.04.2016.

Gledaj kak se Vucic rukuje. Podsvjesno govori da je 'iznad' Kolinde, superioran je i boli ga k za bilaterarne odnose.

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:36 15.04.2016.

A najstrasnije je da srbi imaju na spisku 300 nasih branitelja pa tragedija je da agresori potrazuju nase brabitelje a nasi vrli politicari abolirali cetnike pa jel se srame i ako imaju politicari imalo muda i hrabrosti neka odmah ukini tu aboliciju i nek to ide na sabor i da se glasa pred kamerama da narod vidi tko je za a tko protiv

VL
ĆA
ćaćaća
10:29 15.04.2016.

ukinuti aboliciju i strpati barem 100 000 srba agresora u zatvore...ispada da agresor sudi žrtvama a mi njima aboliramo zločince..odvratno..ako eu to ne želi vidjeti onda treba organizirati referendum o izlasku iz eu...

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:19 15.04.2016.

Pa oni koji su glasali za ulazak u eu sad vide kakav tretman imamo u toj uniji koja je otvoreno na strani srbije i to ne prvi puta a i ponizacaju nas na svakom koraku cak nismo ni kao potrosaci zasticeni ko ostale clanice eu te nam uvaljuju i hranu smrznutu konkretno koja je njima smece jer je prosal rok trajanja za tu hranu al nasi uvoznici to jeftino kupe to jest mozda i badava i nama to podvaljuju na policama supermarketa po paprenoj cijeni i cemu se cudimo pa tu smo gdje smo i ovo je samar kojeg ocito svo osim politicara vidimo cast iznimkama poput ruze tomasic

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:10 15.04.2016.

EU nema jednake kriterije prema svim članicama. Mali smo, a da se to radi o UK bili bi manji od makova zrna.

VL
SO
Somelier
10:17 15.04.2016.

Sve domaće zadaće koje je Hrvatska morala uraditi drugi ne moraju. To nije zbog toga da nas netko mrzi već je to nesposobnost naših političara. Pogledajte samo srpske političare kako se u svakoj prilici postavljaju drsko i bezobrazno ali postižu ciljeve. Naši političari su i na mali šušanj "skidali gaće". Nadam se da je ova garnitura Hrvatskih političara nešto čvršča.

VL
KR
kraljgubec
10:13 15.04.2016.

Gledaj kak se Vucic rukuje. Podsvjesno govori da je 'iznad' Kolinde, superioran je i boli ga k za bilaterarne odnose.

VL
NE
Neonacionalist
10:32 15.04.2016.

Ja sam sanjao suverenu hrvatsku državu u punom smislu te riječi prvenstveno financijski suverenu što je osnova pravog suvereniteta a potom i politički nadajuči se da ćemo se pozicionirati kao neutralna zemlja koja će sa svima koji to žele bitii u dobrim odnosima podjednako i sa Rusijom i sa Amerikom i sa EU , mi smo mala zemlja i nemamo se šta petljati u igru velikih i trebamo gledati prvenstveno svoje ekonomske interese , bio sam naravno protiv ulaska u EU i NATO kao i najmanje polovica Hrvata . Posebno me zabrinjava odnos jednog značajnog djela javnosti prema Rusiji a svrstavanje čvrsto uz Ameriku, to nema smisla, Rusija je veliko tržište gdje naši proizvođači imaju velike šanse a mnogi i več dugu tradiciju , Američko tržište je nama daleko i poprilično nepristupačno , kad nam je Rusija ikad išta loše napravila u povjesti neka mi to samo neki mudrac kaže , a Amerika je najzaslužnija što smo strpani u obje Jugovine , Amerika je dala Miloševiću zeleno svjetlo da nas napadne ali to mnogi zbog propagande neznaju, ne znaju ko nam je otvorio vrata svom oružju i omogučio da se oslobodimo a tko nam je držao embargo , bila je to Rusija vjerovali ili ne. A što se tiće Srbije , od njih nam ne prijeti nikakva realna opasnost pogotovo dok imamo svoju vojsku dobro organiziranu i opremljenu , prijeti nam največa opasnost od brojnih domačih jugovića i orjunaša koji bi nas opet pripajali Beogradu i podređivali njihovim interesima .

VL
DU
Deleted user
10:48 15.04.2016.

Mislio magarac da je iza brda trava zelenija.Sad bi kuci da se vrati ali dvoriste zatvoreno.

VL
BH
bijela_hrvatska
10:41 15.04.2016.

Da smo 90-tih na čelu sa prvim predsjednikom Tuđmanom slušali tu europsku bezubu pseudo-oligarhiju, danas bi bili porobljena provincija nekog neoliberalno-komunističkog pro-četničkog "šugo-regijona"..a ne imali vlastitu samostalnu državu... Narode hrvatski, ne daj se. Sad ili nikad !

VL
IV
ivaba
10:17 15.04.2016.

" prošle godine zastupnici HSS-a i HDZ-a u EP-u pokušali su u rezoluciju o Srbiji uvrstiti amandman kojim bi EP tražio od Komisije da promjena srpskog zakona.." Bivsu ministricu V Pusic ne treba ni spominjati kolko stete je napravila ...istoto tako zasto europarlamentarci iz redova SDP su bili protiv tog amandmana i koga i cije interese oni zastupaju....po svemu do sada sto rade u Hrvatskoj i vani - Srbije......

VL
Avatar navijač
navijač
10:22 15.04.2016.

Ako je Hrvatsla suverena država , a ne okupirana od EU , nemora prihvatiti ono što joj se nameće pritiscima. Ako ništa drugo mogli smo vidjeti koliko su pokvareni i lažljivi ali nažalost i hrvatski političari nisu ništa bolji. NeNe očekujem od naših da će do kraja ustrajati.

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
10:18 15.04.2016.

Pa, ne moramo mi pristati na to. Oni mogu i bez naše dozvole, ali makar smo čisti sami prema sebi.. Mada, nekako se bojim da će naši popustiti pod pritiskom.

VL
DU
Deleted user
10:35 15.04.2016.

Sinoć u Otvorenom gđa Petir nekoliko puta rekla da je tražila od Pusićke da stavi to u mjerila, ali joj ova rekla da nećemo praviti probleme Srbiji. I još se sada gosp. Klisović nemušto i jadno izmotava. Tako da ćemu se mi čudimo? Pa imali smo Vladu kakvu smo imali i što onda očekivati od EK?

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.