Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZEO VEĆINSKI PAKET

Vijest koja je odjeknula svijetom: Đoković vlasnik danske kompanije koja razvija lijek protiv COVID-19

?okovi? deportiran iz Australije
Foto: Bai Xuefei/XINHUA
1/2
19.01.2022.
u 19:31

Kompanija razvija peptide koji sprečavaju da koronavirus zarazi ljudsku stanicu, a početak kliničkih ispitivanja očekuje se ovoga ljeta u Velikoj Britaniji

Teniska zvijezda Novak Đoković vlasnik je 80 posto dionica danske biotehnološke kompanije QuantBioRes koja razvija lijek protiv covida-19, objavio je u srijedu izvršni direktor tvrtke.

Poduzetnik Ivan Lončarević je rekao da je riječ o investiciji iz lipnja 2020., ali je odbio reći o koliko se novca radi.

Za QuantBioRes radi jedanaest znanstvenika u Danskoj, Australiji i Sloveniji, dodao je Lončarević koji je naglasio da ne rade na cjepivu, nego na lijeku.

Kompanija razvija peptide koji sprečavaju da koronavirus zarazi ljudsku stanicu, a početak kliničkih ispitivanja očekuje se ovoga ljeta u Velikoj Britaniji.

Đokovićev glasnogovornik nije odgovorio na zahtjev za komentarom.

Najbolji svjetski tenisač pokrenuo je globalnu raspravu o pravima ljudi koji se ne žele cijepiti protiv covida-19 nakon što je u nedjelju deportiran iz Australije i neće igrati na Australian Openu.

>> VIDEO Đoković ostaje bez glavnog sponzora? “Čim prije ćemo stupiti u kontakt s njim”

Komentara 38

Avatar StormRaider95
StormRaider95
20:08 19.01.2022.

Korektno i dosljedno od Đokovića. Što se ne bi moglo reći za političare koji se mijenjaju kako vjetar puše. Sutra su u stanju tvrditi kako oni nikad nisu bili za cijepljenje i lockdown, i da smo sve krivo shvatili...

SL
slavenZadravec
20:48 19.01.2022.

Jasno, to ne rješava Novakove trenutne probleme iako za svaku pohvalu.

GO
Gordann
21:40 19.01.2022.

Novak nikad nije propagirao anticjepljenje. To mu se imputira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije