Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fimi media

Dokazi i Sanaderove molbe za gradski stan

Ivo Sanader
Goran Stanzl/PIXSELL
19.02.2014.
u 21:21

Kada se Sanader 1984. vratio u Split, živio je u derutnom stanu bez kanalizacije i septičke jame

Kada se 1984. s obitelji vratio iz Austrije u Split, Ivo Sanader tražio je da mu grad dodijeli stan jer je s obitelji živio u derutnom stanu od 30-ak kvadrata, bez kanalizacije i septičke jame. Sličan zahtjev za dodjelu stana Sanader je gradu uputio i 1991., a oba ta dokumenta, koje je USKOK dostavio sudu, prihvaćena su kao dokaz u aferi Fimi media.

Sudsko vijeće odbilo je prijedlog Sanaderove obrane za dopunskim knjigovodstveno-financijskim vještačenjem, kao i njihov prijedlog za saslušanje niza svjedoka. Suđenje je time ušlo u završnu fazu, a očekuje se da bi USKOK i obrane idući tjedan trebale početi s iznošenjem završnih riječi.

>>Odbijen zahtjev za dopunskim vještačenjem, idući tjedan završne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije