Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt Vlade Jukića

'Dokazao je da se borba za ljudska prava isplati'

Vlado Jukić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
05.03.2019.
u 22:56

Psihijatrijsku bolnicu Vrapče obnovio je i pretvorio u kliniku

Preranim odlaskom prof. dr.sc. Vlade Jukića izgubili smo izvrsnog stručnjaka i uspješnog ravnatelja, uvaženog profesora koji je svoje znanje i iskustvo dugi niz godina prenosio studentima, izgubili smo poštovanog bivšeg predsjednika i aktivnog člana naše Udruge te nadasve, pravog gospodina, napisali su u priopćenju iz Udruge poslodavaca u zdravstvu čijim je predsjednikom nedavno preminuli prof. Jukić bio od 2003. do 2012.

Poznati psihijatar, ravnatelj Klinike za psihijatriju Vrapče preminuo je 3. ožujka, a za srijedu je u toj bolnici pripremljena komemoracija. Iz spomenute Udruge također su istaknuli ponos što ih je podržavao te bio aktivan u njihovu radu i pridonosio kvaliteti zdravstvenog sustava.

Psihijatrijsku bolnicu Vrapče obnovio je i pretvorio u kliniku, a posljednjim projektom, izgradnjom zgrade forenzičke psihijatrije, dokazao je da se upornost i borba za ljudska prava isplate – stoji u priopćenju.      

Ključne riječi

Komentara 2

JA
jadranskomore
09:15 06.03.2019.

Heheheheh tocno da se isplati pogotovo doks e brane ljudska prava, terorista, ubica, silovatelja zena, lopova

MX
Mister X
01:24 06.03.2019.

Vrhunski psihijatar koja sreča kad 90% zivota provodiš sa umno bolesnim Hrvtima . Dok mi ostli nesretnici sa normalnim Hrvtima . Kako to nekao loše zvuči a ovi koji su proveli vrijeme sa normalima dive se i cijene ga jerr je to radio za koje poštene novce bi to neko pristao raditi ? Konačno mora da je jako jadno sve skupa ne uspiješ gotovo ništa kao lječnik da pomognep zdravima a tek kako bolesnima da ni neznaju da su bolesni ? Da pojasnim kao lječnik pomažeš naravno smo što je isto istina na kraju to svi pacijenti umru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije