Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt Vlade Jukića
Povratak na članak

'Dokazao je da se borba za ljudska prava isplati'

Psihijatrijsku bolnicu Vrapče obnovio je i pretvorio u kliniku

Komentari 2

JA
jadranskomore
09:15 06.03.2019.

Heheheheh tocno da se isplati pogotovo doks e brane ljudska prava, terorista, ubica, silovatelja zena, lopova

VL
MX
Mister X
01:24 06.03.2019.

Vrhunski psihijatar koja sreča kad 90% zivota provodiš sa umno bolesnim Hrvtima . Dok mi ostli nesretnici sa normalnim Hrvtima . Kako to nekao loše zvuči a ovi koji su proveli vrijeme sa normalima dive se i cijene ga jerr je to radio za koje poštene novce bi to neko pristao raditi ? Konačno mora da je jako jadno sve skupa ne uspiješ gotovo ništa kao lječnik da pomognep zdravima a tek kako bolesnima da ni neznaju da su bolesni ? Da pojasnim kao lječnik pomažeš naravno smo što je isto istina na kraju to svi pacijenti umru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.