Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na jedrilici

Dok su mu branitelji bili ispred stana, Milanović plovio s generalom Gotovinom

Zoran Milanović i Ante Gotovina
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
16.03.2015.
u 08:20

Milanović je u trenucima prosvjeda bio nekoliko stotina kilometara južnije i plovio jedrilicom s ministrom obrane Antom Kotromanovićem i generalom Antom Gotovinom

Tijekom subotnjeg prosvjeda i antiprosvjeda u Zagrebu dio branitelja iz Savske došao je ispred zgrade premijera Zorana Milanovića u Krajiškoj ulici gdje su vikali "Javi se".

Kako piše Novi list, u tom trenutku premijer Milanović nije bio kod kuće, već je nekoliko stotina kilometara južnije plovio jedrilicom s ministrom obrane Antom Kotromanovićem i generalom Antom Gotovinom.

Kotromanović i Gotovina ratni su suborci i dugogodišnji prijatelji, a Milanović je s Gotovinom razvio prijateljske odnose nakon njegova puštanja iz haškog pritvora. Premijer je nekoliko puta posjetio Gotovinino tunogojilište kod otočića Balabre u blizini Murtera.

>> Klemm: Iza protuprosvjeda stoji Zoran Milanović

>> Glogoški: Da je Milanović razgovarao s braniteljima, do ovoga ne bi došlo

Komentara 140

Avatar drug lenjin
drug lenjin
09:22 16.03.2015.

Novi crtani film 😏

JE
Jelenko18
09:47 16.03.2015.

Milanovic razvio prijateljski odnos)?????? Vi se salite!!!!!

DU
Deleted user
09:30 16.03.2015.

ha ha hrvatska naivna umjetnost )))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije