Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Dok su ljubitelji Depeche Modea uživali, netko im bušio gume

\'gradska...Zagreb...15.02.2010.  Remetinecki gaj 2j. Zgrada ispred koje su na nogostupe parkirali ljudi koji su isli na sinocnji koncert Depeche Mode, a bijesni stanari su im probusili gume.  Photo:
Goran Stanzl/PIXSELL
15.02.2010.
u 21:41

– Probušili su nam dvije gume, a ljudima koji su došli iz Slovenije i Rijeke oštetili su sva četiri kotača. Ne znam tko je to učinio, ali pretpostavljam da su stanari – očajno je rekla Ana Cvitaš koja je prije početka koncerta parkirala auto iza spomenute zgrade.

Probušene gume na autima parkiranim na parkirališnim mjestima iza zgrade u Remetinečkom gaju 2j nekima su u nedjelju pokvarile netom prije odslušani koncert britanske grupe Depeche Mode u Areni Zagreb.

Parking pod snijegom

– Probušili su nam dvije gume, a ljudima koji su došli iz Slovenije i Rijeke oštetili su sva četiri kotača. Ne znam tko je to učinio, ali pretpostavljam da su stanari – očajno je rekla Ana Cvitaš koja je prije početka koncerta parkirala auto iza spomenute zgrade. Iako je policija bila ondje u vrijeme dok su brojni obožavatelji Britanaca parkirali aute na zelene površine koje, prekrivene snijegom, ne izgledaju kao mjesta na kojima bi bio zabranjen parking, kaže Ana Cvitaš, nije ih upozorila da to ne čine.

– Policajac nam nije rekao da ne smijemo parkirati iza zgrade, pa smo, kao i većina drugih, ostavili auto i otišli na koncert – objasnila je te dodala da i u slučaju da su prekršili zakon bušenje guma nije način na koji se problem trebao riješiti.

Uzeli stvar u svoje ruke?

Stanari zgrade o bušenju guma u nedjelju, kažu, ne znaju ništa.

– Gledao sam kako se parkiraju na naša privatna mjesta i iza zgrade na zelene površine. Tako je to uvijek kada je veliki koncert u Areni, no ne znam ništa o šteti koja je počinjena – rekao je stanar Nikola Frković te dodao kako ne bi bilo čudno da je nekom od njegovih susjeda dosadilo takvo ponašanje gostiju Arene, pa je uzeo stvar u svoje ruke. Iz policije doznajemo da su dobili jednu prijavu o oštećenom vozilu kod Arene.

Komentara 46

QU
quote
11:40 16.02.2010.

jedna slovenska tvrtka ce uskoro slati na balkanski trg potpuno novi model gume, koja je punjena sa dinamitom , a onda cete stanari vidjeti kako ovo radi u praksi

JA
janko1
12:15 16.02.2010.

Uzurpacija javnog prostora je svakodnevna pojava u Zagrebu. Postaviš metlu, dasku ili gajbu na cestu ispred kuće i to je samo tvoj privatni parking. I onda se čudimo Horvatinčiću što hoće napraviti isto to. On je naša slika i prilika.

OB
-obrisani-
12:24 16.02.2010.

Forza Fiume!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije