Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKUPNA ŠTETA 218.000 KUNA

Dok služi kaznu u splitskom zatvoru osumnjičili ga za još sedam provala

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
1/2
04.01.2022.
u 11:02

Provalnik, koji se inače nalazi na odsluženju kazne u splitskom zatvoru, tako je zaradio novu kaznenu prijavu, koja bi mu na koncu mogla donijeti i novu kaznu zatvoru

Za sedam  krađa i provala sumnjiči se 28-godišnjak, a mete su mu bili kiosci, benzinske postaje i trgovine. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnja se da je krajem prosinca 2020. i krajem ožujka 2021.  došao do kioska u Ulici Ilije Gregorića.

Provalio je u kiosk iz kojeg je ukrao  cigarete, čokolade, kekse, lizalice, gume za žvakanje, alkoholna pića, zdjelice i čaše, stripove i križaljke. Nadalje, sumnjiči ga se i da je krajem veljače i na početku rujna 2021., došao u Zagrebačku ulicu gdje je provalio u benzinsku postaju iz koje je tada otuđio cigarete, duhanske proizvode, razne čokolade i ostale stvari.  

Osim toga, sumnjiči ga se i da je u drugoj polovici ožujka 2021. provalio i u benzinsku postaju u Ulici kardinala Alojzija Stepinca te u trgovinu u Zdencima Brdovečkim u Zdenačkoj ulici, iz kojih je potom otuđio cigarete  i novac. Početkom travnja 2021.  u Ulici Ilije Gregorića pokušao je provaliti u kiosk, međutim, u tome nije uspio kao što nije uspio niti provaliti u hladnjak koji je bio u unutrašnjosti kioska. Ukupna šteta u svim tim provalama je 218.000 kuna.

Provalnik, koji se inače nalazi na odsluženju kazne u splitskom zatvoru, tako je zaradio novu kaznenu prijavu, koja bi mu na koncu mogla donijeti i novu kaznu zatvoru. 

>> VIDEO Drama kod Brača: Skočio s trajekta u more i odbijao ući u čamac za spašavanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije