Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Dok se Vučiću priviđaju slobodarski pokreti u Sj. Koreji, Dačiću se ukazao snijeg

Ivica Dačić
Armin Durgut/PIXSELL
01.10.2023.
u 11:48

Na snimci na kojoj se pojavljuje Radoičić Dačiću se ukazao snijeg što ga je navelo da pobjedonosno zaključi: "To je podvala, snimka nije od tog dana!

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić često podsjeća na Dimitrija Medvedeva. Naime, obojica znaju izvaliti gluposti u ime država koje predstavljaju. Medvedev je svakodnevno u "akciji", dok Dačić ipak teško upada u prvi plan od parizera koji je preplavio srpske kuhinje.

Ipak, nakon katastrofalno izvedene terorističke akcije srpskih militarista na sjeveru Kosova, Dačić se uspio proslaviti izjavom u kojoj ismijava povezivanje te akcije s Radoičićem: "Ovdje se pokušava dokazati i pokazati da su Milan Radoičić ili Zvonko Veselinović ti koji su proveli ove akcije.

Oni bi najviše voljeli da su naišli i na Mojsilovića jer im treba veza s Beogradom, hoće reći da netko to uvozi sa strane", sprdao se Dačić. No najbolje tek dolazi: na snimci na kojoj se pojavljuje Radoičić Dačiću se ukazao snijeg što ga je navelo da pobjedonosno zaključi: "To je podvala, snimka nije od tog dana!" Samo dva dana poslije Radoičić je sam priznao da je izveo akciju, a i snijeg je odjednom okopnio na snimci koju je Dačić prethodno pomno analizirao. 

VIDEO Torcidin spektakl uoči derbija

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:20 01.10.2023.

Srbija je država laži i prepoznata je takva u cijelom svijetu, oni lažu gdje stignu.

IV
ivan3
15:21 01.10.2023.

Nema nacije na svitu kao sto su srbi da izmisle laz i plasiraju u javnost samo je zalosno sto ima budala koji povjeruju u te lazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije