Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otmica dječaka

Dok ga policija traži, Kajanija prijeti novinarima na Facebooku

Autori: Avaz, G.S.
28.09.2017.
u 15:09

Stanari Ulice Muhameda Hadžijahića, neposredno nakon šokantnog slučaja otmice dječaka, žalili su se na Kajanije

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije intenzivno tragaju za Eldinom Kajanijom koji je osumnjičen da je s bratom N. K. (16) prošlog tjedna u stanu u Ulici Muhameda Hadžijahića, u središtu Sarajeva, zatočio, opljačkao i na kraju pretukao jednog maloljetnika kako bi mu ovaj donio desetak maraka.

Priveden je šesnaestogodišnji N. K., koji ima više od stotinu kaznenih prijava, a nakon toga i pušten na slobodu, dok se njegov stariji brat Eldin, za kojim je raspisana tjeralica, dao u bijeg. Koliko daleko ide bahatost problematične braće s Koševskog brda, najbolje pokazuju objave starijeg Kajanije na Facebooku. Iako policija traga za njim, on se redovito oglašava na toj društvenoj mreži.

Njegov je profil protekloga vikenda preplavljen lavinom psovki, uvreda i prijetnji izrečenih novinarima Dnevnog avaza. Na Facebooku mu potporu pruža mlađi brat N. K., što se dalo zaključiti iz komentara na Eldinove objave, ali i na osnovi njegove fotografije objavljene 24. rujna. Iz MUP-a Sarajevske županije novinarima Avaza rečeno je kako rade na tom slučaju. - Raspisana je tjeralica za punoljetnim bratom E. K. te se intenzivno traga za njim. Nastavlja se rad na dokumentiranju kaznenih djela i predmet je zatvoren u onom dijelu koji se odnosi na maloljetnog N. K. - kazala je Suvada Kuldija, glasnogovornica sarajevske policije.

Stanari Ulice Muhameda Hadžijahića su se neposredno nakon šokantnog slučaja otmice dječaka žalili na Kajanije. Kazali su kako policija zbog njih često intervenira u toj ulici te da su svima poznati po otimačinama bicikla, mobitela, novca, odjeće, obuće... Na meti su im uglavnom mlađi maloljetnici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije