Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekao ga motor

Drama u Sarajevu: pucao na čuvare u zatvoru pa pobjegao

Zatvor, ilustracija
Foto: Thinkstock
03.09.2017.
u 16:43

Riječ je o zatvoreniku Amelu Sejfoviću koji je pucao  u čuvare tijekom šetnje u dvorištu

Zatvorenik sarajevskog Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) pucao je na čuvare i potom pobjegao na motoru koji ga je čekao ispred zatvora, piše Avaz.ba. 

Riječ je o zatvoreniku Amelu Sejfoviću koji je pucao  u čuvare tijekom šetnje u dvorištu. U pucnjavi nitko nije ozlijeđen, a zatvorenik je iz zatvora pobjegao na motoru koji ga je čekao ispred KPZ. 

Još nije poznato tko ga je odvezao na motoru Sejfovića, niti kako je došao do oružja dok je bio u zatvoru. On je u zatvoru bio zbog zbog pljačke Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Ilidža 2015. godine. 

Komentara 5

UU
uhljeb u holdingu
21:33 03.09.2017.

to mili

ST
Startrack
02:43 04.09.2017.

A sto bravate ovo? To volite kriminalce?

DU
Deleted user
21:17 03.09.2017.

Ne bi se čudio da se ovako nešto ne desi i kod nas,kakvo nam je stanje po Zatvorima i kako ih država tetoši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije