Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Dok Bandić još snima svoje koruptivne snove, prerezao sam prigodno svečanu traku'

Dario Juričan obratio se na Facebooku Zagrepčanima i poručio im da je upravo on novi remetinečki rotor pustio u promet.
26. siječnja 2020. u 08:08 42 komentara 8549 prikaza
Foto: Facebook

Dario Juričan obratio se na Facebooku Zagrepčanima i poručio im da je upravo on novi remetinečki rotor pustio u promet.

Dario Juričan stari hrvatski običaj Juričan dobio kaznu zbog šatora: Zovem Klemma i Glogoškog za svjedoke

"Prije izlaska sunca, dok naš gradonačelnik Bandić još sniva svoje koruptivne snove, prerezao sam prigodno svečanu traku i pustio u promet novi rotor, koji omogućava lakši protok ljudi u smjeru Remetinca", napisao je Juričan.

Dodao je da je "obred" puštanja rotora u promet bio "dostojanstven i kratak, kako bi građani grada Zagreba što prije mogli početi koristiti ovaj delikatni infrastrukturni projekt koji većina prometnih stručnjaka smatra promašenim"

Završni radovi na rotoru NASTAVAK RADOVA NA TRAMVAJU Zagrepčani konačno dočekali: Remetinečki rotor pušta se za promet u nedjelju

Zatim je popisao "junake koji su znali sročiti ponudu za novi rotor" i nabrojao Kamgrad, DiV, Tigru te Hidroelektru niskogradnja, no rekao je da je ona u međuvremenu propala zbog čega je na njeno mjesto došao Georad iz Makarske. 

"U Kamgradu u javnoj nabavi radi Lidija Tomić, jako dobra prijateljica Milana Bandića, a ispekla je zanat na pravom mjestu - radeći javnu nabavu u Zagrebačkom holdingu. Vlasnik Kamgrada Dragutin Kamenski preko kurira komunicira s Bandićem, osvjedočili smo se da gradonačelniku ostavlja poruke na porti Gradskog poglavarstva. Nije ni mejlu niti mobitelu za vjerovati, bolje se služiti pismonošom Vlasnik Tigre Bandićev je kum Milan Penava. Bandić se voli vozikati i na jahti Tončija Kurilja, vlasnika Georada iz Makarske, kojeg posjećuje za rođendane", napisao je Juričan i zaključio: "Uz toliko kumova i prijatelja, nije čudno što je cijena rotora skočila s 280 milijuna na 320 milijuna kuna! Može se, nije kum cicija!".

Radovi na rekonstrukciji remetinečkog rotora Bolji od semafora Grad je zarazila 'rotormanija'. Stručnjaci: Samo neka se širi, kružni tok bolji je od semafora
 

"Tu fali još samo jedno ime - European Anti-Fraud Office (OLAF), Europski ured za borbu protiv prijevara, osnovan kako bi zaštitio financijske interese EU. Naime, upravo EU daje ogroman novac za zagrebački rotor. Možda baš kako bi se preko rotora ubrzao nečiji odlazak u Remetinec?", zaključio je Juričan u svojoj objavi. 

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik
 • domagoj1492:

  Već su mi 2 posta obrisali jer ne podržavam ovog javnog trola Juricana. Po tom trolu ne bi trebalo ništa raditi jer je sve korupcija . Po trolu bi trebalo sjediti doma i gledati TV. Onda nema korupcije. Hahaha Ajd ... prikaži još! Ajd sad opet obrišite post. Ali istinu ne možete obrisati. Hihi

 • Avatar Ronin
  Ronin:

  Bravo Dario. Naklon do poda. Zanimljivo je kako nema ni jedne reakcije od prozvanih što samo potvrđuje činjenicu kako je Dario u pravu.

 • Avatar NO SANDWICH!
  NO SANDWICH!:

  Već po tome kako dobar dio komentatora (ne) shvaća Daria i njegov način komunikacije i djelovanja, vidimo da je boljitak ovog našeg društva i cijele zajednice još u povojima...