Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURIČAN ROTOR PUSTIO U PROMET

'Dok Bandić još snima svoje koruptivne snove, prerezao sam prigodno svečanu traku'

Foto: Facebook
26.01.2020.
u 08:08

Dario Juričan obratio se na Facebooku Zagrepčanima i poručio im da je upravo on novi remetinečki rotor pustio u promet.

Dario Juričan obratio se na Facebooku Zagrepčanima i poručio im da je upravo on novi remetinečki rotor pustio u promet.

"Prije izlaska sunca, dok naš gradonačelnik Bandić još sniva svoje koruptivne snove, prerezao sam prigodno svečanu traku i pustio u promet novi rotor, koji omogućava lakši protok ljudi u smjeru Remetinca", napisao je Juričan.

Dodao je da je "obred" puštanja rotora u promet bio "dostojanstven i kratak, kako bi građani grada Zagreba što prije mogli početi koristiti ovaj delikatni infrastrukturni projekt koji većina prometnih stručnjaka smatra promašenim"

Zatim je popisao "junake koji su znali sročiti ponudu za novi rotor" i nabrojao Kamgrad, DiV, Tigru te Hidroelektru niskogradnja, no rekao je da je ona u međuvremenu propala zbog čega je na njeno mjesto došao Georad iz Makarske. 

"U Kamgradu u javnoj nabavi radi Lidija Tomić, jako dobra prijateljica Milana Bandića, a ispekla je zanat na pravom mjestu - radeći javnu nabavu u Zagrebačkom holdingu. Vlasnik Kamgrada Dragutin Kamenski preko kurira komunicira s Bandićem, osvjedočili smo se da gradonačelniku ostavlja poruke na porti Gradskog poglavarstva. Nije ni mejlu niti mobitelu za vjerovati, bolje se služiti pismonošom Vlasnik Tigre Bandićev je kum Milan Penava. Bandić se voli vozikati i na jahti Tončija Kurilja, vlasnika Georada iz Makarske, kojeg posjećuje za rođendane", napisao je Juričan i zaključio: "Uz toliko kumova i prijatelja, nije čudno što je cijena rotora skočila s 280 milijuna na 320 milijuna kuna! Može se, nije kum cicija!".


 

"Tu fali još samo jedno ime - European Anti-Fraud Office (OLAF), Europski ured za borbu protiv prijevara, osnovan kako bi zaštitio financijske interese EU. Naime, upravo EU daje ogroman novac za zagrebački rotor. Možda baš kako bi se preko rotora ubrzao nečiji odlazak u Remetinec?", zaključio je Juričan u svojoj objavi. 

Komentara 42

DO
domagoj1492
11:50 26.01.2020.

Već su mi 2 posta obrisali jer ne podržavam ovog javnog trola Juricana. Po tom trolu ne bi trebalo ništa raditi jer je sve korupcija . Po trolu bi trebalo sjediti doma i gledati TV. Onda nema korupcije. Hahaha Ajd Ajd sad opet obrišite post. Ali istinu ne možete obrisati. Hihi

Avatar Ronin
Ronin
09:20 26.01.2020.

Bravo Dario. Naklon do poda. Zanimljivo je kako nema ni jedne reakcije od prozvanih što samo potvrđuje činjenicu kako je Dario u pravu.

DU
Deleted user
10:20 26.01.2020.

Već po tome kako dobar dio komentatora (ne) shvaća Daria i njegov način komunikacije i djelovanja, vidimo da je boljitak ovog našeg društva i cijele zajednice još u povojima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije