Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasnost na cesti

Dogradonačelnik Otočca pijan pobjegao s mjesta nesreće

otočac
Otočac.hr
02.07.2010.
u 16:00

U zavoju kilometar dalje od nesreće koju je skrivio, Ostović je službenim automobilom sletio s ceste i prevrnuo se na krov.

GOSPIĆ - Hrvoje Ostović (26), dogradonačelnik Otočca iz redova HDZ-a, skrivio je u srijedu oko 22 sata prometnu nesreću. Pod utjecajem 2,05 promila alkohola u krvi Ostović je upravljao passatom zagrebačkih registarskih oznaka iz Žute Lokve u smjeru Otočca. Prednjom stranom vozila udario je u stražnji dio golfa gospićkih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 43-godišnjak iz Brloga.

Golf je od siline udarca sletio s kolnika, a Ostović je napustio mjesto događaja. U zavoju kilometar dalje od nesreće koju je skrivio, Ostović je službenim automobilom izletio s ceste i prevrnuo se na krov.

Lički čelnik lakše je ozlijeđen, kao i 55-godišnja putnica iz golfa.

Zbog izazivanja prometne nesreće i vožnje pod utjecajem alkohola te zbog napuštanja mjesta nesreće protiv 26-godišnjeg vozača podnesen je optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, navodi se u priopćenju policije.

 

Komentara 17

BA
Bandit
19:25 02.07.2010.

Nemos vjerovati da takvi zastupaju narod ,ovce su narod zar ne?

Avatar commentator
commentator
16:08 03.07.2010.

Ma kraAaAaAaAasan primjer dogradonačelnika i hdz mladeši, udri pa bježi. Ponos i dika svojoj stranci.

PR
provad
17:28 02.07.2010.

ovi hdz-ovci uvijek nekuda bježe... ugledali se na bivšeg premijera, ha!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije