Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno se oglasio

Dodik: Huliganstvo i vandalizam neće proći u Republici Srpskoj

Milorad Dodik
Foto: Dejan Moconja/PIXSELL
09.02.2014.
u 12:43

Dodik je dodao kako u RS svatko ima pravo na demokratski i zakonit način izraziti nezadovoljstvo, "ali se neće tolerirati rušilački pohodi"

- Očigledno je da samo ekonomski i socijalni problemi u FBiH nisu zapalili zgrade tri kantonalne vlade, već je riječ o političkom projektu koji bi trebali eskalaciju događaja iz FBiH na neki način transferirati prema Republici Srpskoj - rekao je predsjednik RS Milorad Dodik komentirajući najnovija zbivanja u BiH, prenose mediji u Srbiji.

Dodik je dodao kako u RS svatko ima pravo na demokratski i zakonit način izraziti nezadovoljstvo, "ali se neće tolerirati rušilački pohodi".

- Želim reći građanima Republike kako smo odlučni spriječiti vandalizam i huliganstvo, i to neće proći kod nas. Mi smo godine uložili da napravimo stabilnu Republiku u sigurnosnom smislu i neće sada proći nikakvi huligani ili neki strani plaćenici koji pokušavaju sada pridobiti pažnju javnosti - poručio je Dodik. Neredi u BiH bili su središnja tema njegovih današnjih razgovora s prvim potpredsjednikom srbijanske vlade Aleksandrom Vučićem.

>>Milorad Dodik: Dao Bog da se BiH raspadne što prije!

>>BiH - jedna od 20 najjadnijih država na svijetu

>>Dayton je od BiH stvorio državu s tvorničkom greškom

>>Premijer Kantona Sarajevo dao ostavku. Lipovača s hrvatskom putovnicom napustio BiH?!

Komentara 61

BA
Barts
13:36 09.02.2014.

Sto bi se Srbi u Bosni smarali sa bosnjastvom i raznim izmisljenim istorijskim glupostima.Pitajte koga god hocete Slovena ,Rusa ,Poljaka itd.. da li postoje u knjizi o Slovenima naziv bosnjak.

BA
Barts
13:28 09.02.2014.

thekurcula BiH je vestacka tvorevina nastala pod uticajem delovanja raznih imperija kroz istoriju ,najbolje je svaka ptica svome jatu.I sad je momenat za RS da se otcepi od Bosne ,Hrvati ako hoce neka zive sa bosnjacima niko protiv toga nema nista.

BA
Barts
13:12 09.02.2014.

crocro valjalo bi da se RS otcepi od Bosne ,a za druge ih bas briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije