Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbrinuto 25 osoba s devetero djece

Dodijeljeno 11 kadrovskih stanova u Vukovaru

Promijenjen Statut Grada Vukovara: ćirilica više nije ravnopravno pismo
Davor Javorovic/PIXSELL
18.03.2023.
u 16:36

- Ove godine smo zbrinuli tri pripadnika MORH-a, jednog pripadnika MUP-a, jednog pripadnika JVP Vukovar, dva doktora medicine, magistru farmacije, magistru edukacijske rehabilitacije, magistricu prava te profesoricu pedagogije i povijesti zbog čega smo vrlo sretni te svima njima želimo puno uspjeha - rekla je Ivana Mujkić.

Temeljem natječaja izb2022. godine Grad Vukovar je u suradnji sa Središnjim državnim uredom za obnovu i stambeno zbrinjavanje dodijelio 11 kadrovskih stambenih jedinica. - Kroz 11 dodijeljenih stanova stambeno smo zbrinuli 25 osoba s devetero djece, a od 2019. godine dodijeljeno je 70 kadrovskih stambenih jedinica. Uglavnom je riječ o mladim, stručnim osobama koji će svojim radom sigurno doprinositi našem gradu i jačati našu lokalnu zajednicu. Ponosni smo na ovu priču koja Vukovar čini snažnijim te svim korisnicima želim lijep i uspješan život u Vukovaru - rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Predsjednica povjerenstva za dodjelu kadrovskih stanova Ivana Mujkić rekla je da Vukovar program kadrovskog stambenog zbrinjavanja provodi od 2019. godine, a do 31. ožujka svake godine podnose se zahtjevi. - Ove godine smo zbrinuli tri pripadnika MORH-a, jednog pripadnika MUP-a, jednog pripadnika JVP Vukovar, dva doktora medicine, magistru farmacije, magistru edukacijske rehabilitacije, magistricu prava te profesoricu pedagogije i povijesti zbog čega smo vrlo sretni te svima njima želimo puno uspjeha - rekla je Mujkić.

Pojasnila je i kako je tijekom prošle godine u manjem dijelu izmijenjen i detaljnije definiran pravilnik koji se odnosi na kadrovsko stambeno zbrinjavanje, a kako bi bilo što manje prostora za subjektivne procjene. Od početka provođenja mjere 2019. godine do kraja 2022. godine kroz ovu mjeru Grad Vukovar dodijelio je ukupno 70 kadrovskih stambenih jedinica čime je stambeno zbrinuto ukupno 148 osoba te 48 djece.

VIDEO: Uhićen vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić, troje policajaca i dva civila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije