Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI SASTANAK

Dobri bilateralni odnosi: Ministar obrane Banožić s francuskim veleposlanikom Veyssiereom

Priopćenje: Ministar obrane Banožić s francuskim veleposlanikom Veyssiereom
Foto: MORH/J. Kopi.
03.09.2020.
u 15:41

Tom prigodom ministar Banožić i veleposlanik Veyssier izrazili su zadovoljstvo zbog jačanja bilateralne suradnje.

Ministar obrane Mario Banožić sastao se u četvrtak, 3. rujna 2020. u MORH-u s veleposlanikom Republike Francuske u Hrvatskoj Gaelom Veyssiereom. Riječ je o prvom sastanku ministra Banožića s veleposlanikom jedne europske države u formi nastupnog posjeta.

Dvoje dužnosnika razmijenila su iskustva i mišljenja o završenom predsjedanju Hrvatske te nadolazećem predsjedanju Francuske Vijećem Europske unije, pandemiji COVID-19, kao i o projektima opremanja i modernizacije.

Tom su prigodom obje strane istaknule zadovoljstvo zbog održanog susreta i povećanog obujma bilateralne obrambene suradnje.

Na sastanku su potvrđeni dobri bilateralni odnosi Hrvatske i Francuske, te je iskazan interes obiju država za njihovo jačanje i intenziviranje.

 

Komentara 2

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
15:53 03.09.2020.

Francuz malo lobira za Mirage...

DU
Deleted user
15:43 03.09.2020.

malo o borbenim zrakoplovima ...bravo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije