Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diše samostalno

Dobre vijesti iz splitske bolnice: Djevojčica koja je stradala u Sinju je pri svijesti

Djevojčicu ozlijedio kamen koji je pao s krova u Sinju
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
19.12.2023.
u 12:16

Djevojčica (9) koja je nedavno nastradala u centru grada Sinja je stabilna te diše samostalno, a liječnici su zadovoljni napretkom njenog oporavka.

Devetogodišnja djevojčica iz Sinja oporavlja se u splitskoj bolnici nakon što je teško ozlijeđena kada je na nju pao kamen s oronule zgrade. Nesreća se dogodila dok se vraćala sa župnog vjeronauka sa svojim vršnjacima u gradskom predjelu poznatom kao Litrin obor. Ozljede su bile ozbiljne, posebno na glavi, ali djevojčica je trenutno stabilna, pri svijesti i diše samostalno, pišu 24sata.

Incident se dogodio uslijed snažne bure koja je srušila stablo, što je uzrokovalo pad kamenja s kuće. Mještani su brzo reagirali i pomogli djevojčici dok nije stigla hitna pomoć. Nakon što je čula snažan udarac i vidjela pad stabla, susjeda je pritekla u pomoć ozlijeđenoj djevojčici. Uz pomoć drugog prolaznika, brzo su reagirali i odnijeli djevojčicu kako bi što prije primila medicinsku pomoć.

Djevojčica pokazuje znakove oporavka, stabilna je, svjesna i diše bez pomoći aparata. Trenutno se nalazi na odjelu intenzivne pedijatrije, gdje čeka nastavak liječenja. Liječnički tim splitskog KBC-a izrazio je zadovoljstvo njenim napretkom nakon nesreće.

VIDEO Strava u Osijeku: Lift usmrtio staricu u staračkom domu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije