Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNO

Dobio pet godina zatvora za seksualno zlostavljanje pastorke

Ilustracija
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
12.11.2019.
u 13:38

Teretio se spolni odnošaj i sedam bludnih radnji koje je od 2016. do 2018. počinio nad svojom pastorkom koja je u to vrijeme imala između 11 i 13 godina

Muškarac (48), (identitet mu ne navodimo zbog zaštite žrtve, op.a.) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od pet godina zatvora zbog spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

Teretio se spolni odnošaj i sedam bludnih radnji koje je od 2016. do 2018. počinio nad svojom pastorkom koja je u to vrijeme imala između 11 i 13 godina. Uz to teretio se i za povredu djetetovih prava. Na koncu je zbog nedostatka dokaza oslobođen optužbi za dvije bludne radnje, dok je za sva ostala zlodjela nepravomoćno osuđen na ukupno pet godina zatvora.

Produžen mu je i istražni zatvor u kojem je od uhićenja. Monstruozni zločin počeo se rasplitati kada se djevojčica povjerila baki, a njezina baka je sve to ispričala majci djevojčice. Majka se s djetetom odselila od seksualnog napasnika te ga je prijavila policiji, što je u konačnici rezultiralo njegovim uhićenjem, pritvaranjem i sada nepravomoćnom presudom.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:24 12.11.2019.

ja sam seksualno uznemiravao susjedu Baricu i dobio sam pol kile špeka i 2 l.domaćeg vina... od nje 😁

ZO
Zooltan
16:09 12.11.2019.

Strašno, još da mu je u krvnom srodstvu ? užas

DU
Deleted user
08:56 13.11.2019.

Jesenti milu bigulicu, preneraženi smo i zgroženi. Ne možemo doći k sebi od silnog čuđenja da pedofilije i spolnog zlostavljanja ima, eto, i izvan Katoličke Crkve, koja je po liberalno-ljevičarskom "difoltu" isključivi izvor i praktični poligon takvih gnjusoba i opačina?!?! Da se taj sud nije nešto zabunio u postupku i osudio nedužna čovjeka? Samo bi nam još to trebalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije