Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potez očajnika

Dobio otkaz u tvrtki pa se raznio ručnom bombom

bomba
VL FOTO
04.12.2012.
u 14:37

Radnik je počinio samoubojstvo nakon što je dobio otkaz u tvrtki Autotrans iz Vareša u BiH

P. S. (47) iz Vareša u BiH ubio se jučer ujutro u krugu tvrtke Autotrans, piše Klix.

Glasnogovornica policije Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić kazala je da se muškarac jučer oko 9.30 sati raznio ručnom bombom. Prema neslužbenim informacijama radnik se na očajnički potez odlučio nakon što je dobio otkaz u Autotransu.

>>Petrinjac (58) nakon kupnje pucao si u glavu i ubio se

Komentara 4

IS
istinito
12:34 05.12.2012.

Linic ce ovakve u Hrvatskoj stancat ko na tvornickoj traci.

OB
-obrisani-
18:09 04.12.2012.

Koliko i mi imamo očajnika i nitko ne odgovara što je uzrok nečijem otkazu, nečijoj bijedi. Žao mi je što nije imao hrabrosti i suprostaviti se onome tko je odlučio o otkazu. Srećom kod nas ima mnogo hrabrih poput svih zaposlenika Kamenskog kojima je urućen otkaz. Izgleda da su svi u boljoj situaciji no što je bio očajnik iz Vareša. Svi oni koji bi trebali razmišljati o očajnicima, kao i o očajnim zaboravljenim borcima domovinskog rata. Svi oni koji su sebi iz teškog očaja bez pružene mogućnosti izlaska iz teških situacija oduzeli život, bili bi za objavu Registra branitelja.

DU
Deleted user
18:23 04.12.2012.

ne, ne, ne, ne! samoubojstvo nikad nije rješenje! treba pregristi svoj ponos i sjest negdje na trgu i prosit i dopustit da neko pokaže svoju dobrotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije