Naslovnica Vijesti Crna kronika

Ubio ju je 'jer ga je opsovala'!? Ivanu Kralju 18 godina zatvora za ubojstvo supruge

Priveden je i poslije pritvoren, a branio se objašnjavajući da ju je ubio jer ga je opsovala!?
05. prosinca 2018. u 14:29 33 komentara 5929 prikaza
Ivan Kralj  u alkoholnom deliriju ubio je Anitu Novoselac
Foto: Facebook/Privatan album
Pogledajte galeriju 1/2

Ivan Kralj (36) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na 18 godina zatvora zbog ubojstva Anite Novoselec (39).

Ubojstvo u Gajnicama OSUMNJIČEN ZA TEŠKO UBOJSTVO Nije joj smio prići na manje od 100 m ni živjeti s njom, a ipak ju je zvjerski ubio

Prema optužnici, Kralj je 20. svibnja oko 6 sati u podrumskom stanu kuće u Gajnicama usmrtio svoju izvanbračnu suprugu Anitu Novoselac. Došao joj je u kuću iako je u to vrijeme imao zaštitnu mjeru, odnosno bilo mu je zabranjeno da joj se približava na udaljenost manju od 100 metara na cijelom teritoriju Hrvatske.

Bilo mu je zabranjeno i da je uznemirava, a zbog ranijeg nasilja bio je i udaljen iz stana u kojem su prije toga zajedno živjeli. Nakon što je došao u stan, prvo se verbalno sukobio s nesretnom ženom prema kojoj je i ranije bio nasilan. A nakon toga uzeo je kuhinjski nož te joj zadao više ubodnih rana.

Ivan Kralj  u alkoholnom deliriju ubio je Anitu Novoselac 'Čovjek s dva lica' Je li okidač za zločin plavuša kojoj je tepao prije ubojstva?

Ubadao ju je po leđima, dojkama te rukama. Od zadobivenih ozljeda Anita Novoselec na mjestu je preminula, a Kralj je nazvao policiju, rekao što je učinio te pričekao njihov dolazak. Priveden je i poslije pritvoren, a branio se objašnjavajući da ju je ubio jer ga je opsovala!? Tijekom suđenja priznao je djelo.

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas