Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori na Prisavlju

Do danas popodne već 15-ak prijava za šefa HRT-a

'unutrasnja...zagreb...26.03.2007. kaptol centar tkalca, kino broadway, premijera djapicevog filma, anto djapic i jakov sedlar,  foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
15.03.2010.
u 18:07

Do danas poslijepodne Programskom vijeću HRT-a već je stiglo 15-ak prijava, ali među njima još nije bilo Popovčeve.

Mnogi su danas s nevjericom dočekali prve vijesti s Prisavlja o tome tko je već poslao svoje prijave na natječaj za novog šefa javne televizije. Sve je najviše iznenadila neskrivena ambicija poznatog i nedvojbeno poduzetnog redatelja Jakova Sedlara. Doznajemo da je do danas poslijepodne na prisavsku adresu Programskog vijeća HRT-a stiglo već petnaestak prijava!

Doduše, neki su pošiljatelji već stari znanci Vijeća s prethodnih natječaja, poput umirovljenika Vjekoslava Krsnika, ali istodobno doznajemo kako među njima, barem do jučer popodne, još nije bilo omotnice aktualnog v. d. glavnog ravnatelja HRT-a Josipa Popovca. Je li i on čekao pet do ponoći za slanje kandidature i tako držao dramsku napetost onog dijela HRT-a koji se svrstao uz njega (uključujući i kućne sindikate), doznat će se uskoro.

Baš kao i to hoće li se Vijeće HRT-a napokon složiti i ovaj put uspjeti izabrati ravnatelja ili će ponovnim neizborom zaraditi ozbiljne packe onih koji su ih izabrali, tj. Hrvatskog sabora.

Komentara 5

OB
-obrisani-
18:33 15.03.2010.

Medijska kampanja protiv Sedlara se nastavlja, SUBNOR mu ne može oprostiti Četverored. pozdrav vaš zmijicamala

OB
-obrisani-
18:51 15.03.2010.

Ovo niko nemoze vise razumit sta se svih godina vrti oko HRT .Mi samo zelimo istinu i gledat TV. Sve te njihova prepiranja za stolice i place mi to placamo svaki mjesec a oni to stavljaju sebi. TV treba izacac politika neka bude objektivna a ne da onaj dovede Milanovica usred dnevnika ili moze bit obrnuto . Toga je dosta . Tu moraju raditi ljudi bez ikakve stranacke pripadnosti ili bolje da nisu nikad pripadali nekakvoj stranci

MO
momak23
09:03 16.03.2010.

Ako ne pobijedi sdpeov odabranik po oporbi će to opet biti politički namješteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije