Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatične promjene u moskvi
Povratak na članak

Putin najavio svoj doživotni mandat i srušio rusku vladu

Ruska vlada podnijela je ostavku u cijelosti otvarajući tako predsjedniku Putinu mogućnost da složi potpuno novu ekipu s kojom bi mogao dočekati izbore

Komentari 142

DU
Deleted user
16:18 15.01.2020.

Predsjednik, a ne "fikus"...

VL
PL
@ploto@
18:58 15.01.2020.

Putin i treba biti doživotno na vlasti.Ili barem dok ne padne duboka država u SAD i američki narod doživi slobodu od ove korpoprativne diktature..Kome uopće treba lažna i nepostojeća demo(N)kracija,kakvu imamo u SAD I EU.U europskim institucijama sjede plaćenici Soroša i lihvarske kabala.nabijem takvu demokraciju.

VL
XA
xaron
07:21 16.01.2020.

Pa nemaju nikog drugog, ali nema nikog ni US, Engleska, Francuska, Njemačka...na vrhu sve sami klauni.

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
18:55 15.01.2020.

Putin je, kad se sve skupa zbroji, i za Rusiju i za ostali svijet pozitivan lik. Istina da je diktator, ali uz sve nedostatke ipak čovik uspostavlja kakvu - takvu političku ravnotežu. Rusija je zadnja zapreka američkoj samoživosti, jer su se previše osilili. A da bi ta zapreka bila efikasna, mora biti i jaka ! Amerikanci z dronovima mogu ubiti svakog pojedinca na kugli zemaljskoj i od toga uopće ne prezaju. Liberalna demokracija je napravljena po mjeri masonskog zapada i desetljećima se nameće propaganda kao da je taj vid demokracije nastal prije amebe. Ali nije ; najprije je bila ameba i čovik, a tek pred stotinjak godina demokracija zapadnjačkog tipa kakvu danas znamo ! Zapadu je naravno najviše odgovaral pijani Jeljcin i ono doba kad su v Rusiji sve dobivali maltene džabe. Liberalna demokracija je najbolji preduvjet za takvo stanje jer ako svakakva šuška i izdajica može na vlast ( ko u Hrvatskoj ) onda je pol posla obavljeno. Ali Vlade ( i ekipa iza njega koja je dobro izanalizirala stanje ) je bil pametan i sve te mešetare je pozatvaral, potroval i rastjeral po svijetu. Rusija mora potpuno stati na noge, pa je stoga za takvu vrst demokracije prerano. Previše ona ima neprijatelja pa da bi svoju budućnost prepustila slučaju. A Vlade to jako dobro zna i tome shodno se vlada. O Rusiji se na zapadu ( i pri nami jer ih sve slušamo ) pišu gluposti , no stvarnost nije ni blizu tome. Pričaju mi susjedi kaj tam delaju...

VL
Avatar smuljko
smuljko
17:45 15.01.2020.

Majcica Rusija treba snažnog i pravednog predsjednika ....Rusija je specifična zemlja i demokracija zapadnog tipa tamo nebi bila dobra....sreća u nesreći da je ona prokleta pijandura valjda nesvjesno Putina instalirala na vlast....bolje je za stabilnost u svijetu dominacija tri supersile nego jedne jer tako nijedne neće. pasti u napast da ugrozi mir na globalnoj razini....jaka Rusija.....oprezniji SAD....i mudra Kina...dobitna kombinacija

VL
BO
boskovic
20:35 15.01.2020.

Bili smo u Izraelu ,Egiptu ,Dubaju ,Turskoj svugdje mozes vidi Ruske goste mladi parovi sa djecom mlade lijepe djevojke i momke super odjeveni veseli kupuju po butikama za turke su najbolji gosti 80% je njih prica mi kelner koji govoriori ruski jezik pa trgovci malo koji da nezna ruski

VL
DU
Deleted user
18:16 15.01.2020.

Kapa do poda pametnom Putinu, kad imaš vlast vladaj i točka.

VL
Avatar Django
Django
18:32 15.01.2020.

Pa nije lud da, nakon što je Rusiju postavio ponovo na noge, dopusti da stoka sitnog zuba opet sve upropasti. Taman bi trebalo da im zapad uvali nekog novog Jeljcina. Nu zajec, pogodi!

VL
DU
Deleted user
17:10 15.01.2020.

Od carske Rusije pa do danas, cilj zapada je uvijek bio da se rasturi Rusija. Zapad toliko voli Rusiju da bih voleo da ih bude 6 a ne jedna država (ovo je jasno izjavio jedan od američkih kongresmena) kako bi se dokopali resursa.. Najbolji način da se raspadnu Rusija (a naravno i Kina) je da se uvede "demokracija" zapadnog tipa, i to bi se desilo da nije došao na čelu Rusije Putin ili njemu sličan i da se u Kinu uvede "demokracija". Rusija je devetesetih bila na rubu ponora. Putin ih je spasio, i tu nema što diskutirati. Mislim da zapad nikako da shvati da u Rusiji samo 77% stanovnika su Rusi, a 20% muslimani, a Kina nije narod nego civilizacija u kojem žive 1.4 milijardi stanovnika. Te države žele da imaju stabilnog vodju i zemlju i vide centralizaciju moći i jaku državu kao stabilnost. Uostalom, šta mi ima da se pitamo za mišljenje. Nije on naš predsjednik.

VL
DU
Deleted user
00:51 16.01.2020.

Putin , a ne EU fikus - izdajica Pelinković.

VL
Avatar stef99
stef99
20:24 15.01.2020.

Pozdrav predsjedniku Putinu i bratskoj velikoj Rusiji, samo naprijed baćuške, spasite svijet od amer. fools na čehlu sa kvarnim Trummphom, ......... bolan, ba.

VL
Avatar nekakav
nekakav
15:51 15.01.2020.

Samo vraćaju sustav u normalno stanje. Zemlju su ustabili nakon zapadnog čerupanja, bijega kapitala. Ovo nas treba veseliti, jer Rusija postaje parlamentarna demokracija, nešto naslonjeno na polupredsjednički sustav. Nestaje svemoć predsjednika i politička moć prelazi u ruke parlamenta.ovo se priprema godinu dana, o tome Rusi pišu mjesecima već, a vi ste čudite..

VL
Avatar Bell940
Bell940
17:09 15.01.2020.

Veliki medo se budi, nahebali smo, (EU), ovakvi neodlučni i posvađani

VL
ST
stanoe
15:52 16.01.2020.

Putin je obavio nekoliko zadaca.Prvo on je ustrojio tajkune da ne budu srasle sa vlastima nego da budu jednako udaljene od vlasti.Sprega tajkunske oligarhije i vlasti je sa stanovista stvaranja drzavnicke vlasti bila mafija.Dolazeci na mjesto premijera 1998 on jee imao zadacu da se infiltrira u vlast kao obavestajac u neprijateljsku sredinu od strane bezbjednosti.On je to na sastanku i rekao "ubacivanje u mafiju je ucinjeno,sada slijedi unistavanje same mafije".To je bila prije svega obitelj Jelcina i bliska njima lica i tajkun Berezovski i priblizeni njemu.Dolaskom na vlast ucvrstio je vertikalu vlasti,da se nebi Rusija razbjezala od parada suvereniteta koje im je dao Jelcin.Na vanjsko politickom frontu je ukinuo ovisnost od tranzita kroz Pribaltiku,izgradio luke i nafta,zitarice i drugo su isli izravno iz ruskih luka i nisu mogli da ih pribalti ucjenjuju,a glavno je da su prestali hraniti te drzave koje su pokazivali neprijateljstvo prema Rusiji, lisene su zaradom od tranzita.Slijedeci krupan korak na sto je otislo desetljece je modernizacija armije da si obezbjede bezbednost na svjetskoj razini.Sada imaju savremeno naoruzanje dovoljno da se osjecaju sigurnim,i na red je doslo podizanje ekonomije i standarda gradjana istim takvim tempom kakvo je bilo dizanje vojne razine. Za to je potreban drugi i mnogo sposobniji premijer,Medvjedev je bio lojalam, ali ne osobito sposoban. Dovodi se covjek koji je modernizirao poreski sustav na razinu svjetskog.

VL
DG
Drug_gospodin
17:55 15.01.2020.

Od agenta KGB u istočnoj Njemačkoj do doživotnog predsjednika Rusije. Živjela demokracija!

VL
DI
Diesel
16:06 15.01.2020.

Kako ih sve preko noci ocisti.

VL
DU
Deleted user
09:42 16.01.2020.

Zamislite da je takva situacija u RH.Da Milanović postupi kao i Putin,dali bi Plenkovićeva vlada odsupila???

VL
LK
Lopovi_KRADEze
18:08 15.01.2020.

ZIVIO Drug Putin !!!

VL
Avatar macor42
macor42
16:47 15.01.2020.

Nesto se sprema ;)

VL
PR
PrimoracRi
16:08 16.01.2020.

On je predsjednik ,a ne vic maher. Ako ne valja svima noga u ... Dođi malo reda napravi ......

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.