Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željeznička nesreća

Djevojku oborio vlak dok je sjedila na zidiću uz željezničku prugu

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
08.08.2017.
u 10:35

Na mjestu događaja policija je u ponedjeljak navečer obavila očevid i utvrdila da je putnički vlak koji prometuje na relaciji Knin-Šibenik, u blizini kolodvora Mandalina, udario u maloljetnu djevojku koja se nalazila uz rub nasipa kraj pruge.

Maloljetnica je lakše ozlijeđena u željezničkoj nesreći koja se dogodila u blizini željezničkoga kolodvora u Mandalini kod Šibenika gdje je sjedila na zidiću uz željezničku prugu s koje ju je oborio vlak, doznaje se u utorak u Županijskome centru 112.   

Lakše ozljede mlada djevojka zadobila je u ponedjeljak navečer u Šibeniku kada ju je oborio vlak dok je sjedila na zidiću uz željezničku prugu na oko 200 metara od kolodvora u Mandalini, a djevojka koja je bila s njom prošla je bez ozljeda.

Dojavu o nesreći u željezničkom prometu šibenska hitna služba dobila je u 21,38 sati, a obje djevojke zbrinute su u šibenskoj Općoj bolnici. Jedna je zadobila samo lakše ozljede - ogrebotine po nogama, a druga djevojka nije ozlijeđena. Nakon liječničke obrade djevojke su puštene kući.

Na mjestu događaja policija je u ponedjeljak navečer obavila očevid i utvrdila da je putnički vlak koji prometuje na relaciji Knin-Šibenik, u blizini kolodvora Mandalina, udario u maloljetnu djevojku koja se nalazila uz rub nasipa kraj pruge. Policija će o tome događaju izvijestiti nadležno državno odvjetništvo. 

Komentara 2

Avatar indigo25
indigo25
10:57 09.08.2017.

Zbog udarca u glavu ima posljedice da za svakog punog mjeseca pjeva Tajčinu pjesmu Hajde da ludujemo.

DU
Deleted user
17:05 08.08.2017.

Glupača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije