Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVETA BOLNIČARKE

Djevojka ostavila ljutitu poruku na kolima hitne pomoći pa završila - u zatvoru

poruka hitnoj pomoći
Foto: Twitter
19.02.2018.
u 20:05

Da nemaju svi razumijevanja za hitne službe pokazala je 26-godišnjakinja iz engleskog Tunstalla

Neprimjerenu poruku pronašli su bolničari na kolima hitne pomoći nakon što su izašli na hitnu intervenciju u engleskom Tunstallu, predgrađu grada Stoke-on-Trent.

– Ako je ovo vozilo za bilo koga tko ne stanuje na borju 14 onda nemate pravo biti parkirani ovdje. Zaboli me i da je cijela ulica zablokirana. Sada maknite svoj kombi s prilaza mojoj kući – napisala je 26-godišnja žena, a njezina poruka odmah se proširila društvenim mrežama.

Objavila ju je, naime, na Twitteru bolničarka Katie Tudor, a nakon njezine objave, intervenirala je i policija.

– Užasno me naživcirala poruka koju je dobila jutarnja ekipa. Osim poruke, još ih je dobro izvrijeđala – napisala je Katie te upitala policiju može li se išta učiniti po pitanju te poruke.

Idući dan, šef policije John Owen objavio je kako su uhitili 26-godišnjakinju koja je ostavila poruku i izvrijeđala bolničare.

– Uhitili smo 26-godišnju ženu zbog vrijeđanja službene osobe. Hitnim službama se mora omogućiti da neometano obavljaju svoj posao bez straha da će ih netko zastrašivati – napisao je on na Twitteru.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
20:47 19.02.2018.

Ako pišete Pjongčang, onda napišite i Katica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije