Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sve što poželi'

Ova djevojka ima dva oca koja su je potpuno razmazili: Ima džeparac od 41.000 kn!

Foto: Facebook
1/3
05.01.2018.
u 15:24

Roditelji su djeci jasno poručili kako će većinu svojeg novca ostaviti zakladama kada umru.

Iako ima tek 18 godina, Saffron Drewitt-Barlow na sebi nosi svjetski poznate marke kao što su Prada, Burberry, Gucci, Hermes i Louis Vuitton.

Saffron zasigurno nije jedina kćer bogataša koja ima sve što poželi, no ono što je jedinstveno u njenom slučaju je to da je kćer dvojice milijunaša. Barrie i Tony Drewitt-Barlow prvi su gej par u Velikoj Britaniji kojem je dopušteno da ima djecu putem surogat majki. 

Saffron ima i brata blizanca Aspena, no nisu jedina djeca ovih milijunaša. Tu je još i Orlando (13) te drugi blizanci Jasper i Dallas koji imaju šest godina, a par planira još djece.

Saffron je prošlog mjeseca napunila 18 godina te je pokazala što joj sve njeni roditelji osiguravaju. Samo odjeća joj je vrijedna milijun funti, a ima toliko stvari da svakog dana u mjesecu može nositi drugi par cipela i drugu torbu.

Ima i impozantnu kolekciju nakita, a posjeduje i Fabergeovo jaje vrijedno 400 tisuća funti, javlja Metro.

- Znam da imam nevjerojatnu sreću. Tata i tata obožavaju lijepe stvari, a to su i prenijeli na mene. Uvijek su bili nevjerojatno velikodušni - kazala je Saffron i dodala kako su razmazili nju i njenu braću.

Saffron uz sve bogatstvo ima i mjesečni džeparac od 5 tisuća funti, no svjesna je da se ne može oslanjati samo na svoje bogate roditelje koji su je upozorili da mora pronaći posao kako bi financirala svoj životni stil. Kazala je kako su joj rekli da žele da ona bude uspješna poput njih.

Roditelji su djeci jasno poručili kako će većinu svojeg novca ostaviti zakladama kada umru.

Saffron je odlučila pokrenuti svoju liniju krema za njegu pod nazivom Barking Mad Cosmetics, a roditelji su joj odlučili pomoć ulaganjem od milijun funti. Obećava kako će roditeljima vratiti investiciju.

Iako su Britanci, trenutno žive na Floridi u kući koja ima 10 spavaćih soba, a u Essexu posjeduju vilu koju redovito posjećuju.

Pogledajte i galeriju: Događa li vam se ovo s bradavicama? Doznajte što to znači za vaše zdravlje

1/9
Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
16:15 05.01.2018.

Ma može imati love koliko hoće, što joj to vrijedi kada ima obrve ko' u Mesića.

NA
narod1
16:34 05.01.2018.

iz navedenog je vidljivo da gay parovi nisu dobri roditelji

Avatar Blond Beast
Blond Beast
16:22 05.01.2018.

na svim medijima ofenziva traje:gay je okej.tuce se iz svih oruzja nebi li to silom prikazali kao nesto normalno i pozeljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije