Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petra Ecclestone

Iako joj je već propala kolekcija, bogatašica ne odustaje od mode

petra ecclestone (1)
Foto: Pixsell
1/3
15.09.2011.
u 16:31

Među obožavateljicama torbica koje neodoljivo podsjećaju na ranije kolekcije genijalnog Alexandera McQueena, već se istaknula njezina prijateljica Nicky Hilton

Dvadesetdvogodišnja Petra Ecclestone, mlađa kći vlasnika Formule 1, nakon luksuznog vjenčanja za svog odabranika Jamesa Stunta (šuška se da je za ceremoniju potrošeno oko 5 milijuna dolara, od čega 80.000 funti samo za vjenčanicu s potpisom Vere Wang), odlučila je nastaviti s dizajnerskom karijerom.

Iako je njezina muška kolekcija Form propala u roku od 14 mjeseci, Petra je odlučna postati dizajnerica pa se odlučila okušati u kreiranju accessoirea – svoju liniju nazvala je Stark.

Nedavno su objavljene prve fotografije njezinih clutch-torbica, a među obožavateljicama se već pojavila njezina prijateljica Nicky Hilton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije