Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SE ZABUNILA

Djevojka došla pijana iz izlaska, ujutro u čudu gledala što je donijela kući

izlazak
Pixabay
14.09.2021.
u 21:40

Hit na društvenim mrežama objava je sestre djevojke koja je otkrila što je donijela kući umjesto torbice

Kada se popije koja čašica više, čudne stvari znaju se dogoditi, a da toga ne budete svjesni sve dok se idući dan ne otrijeznite.

Upravo to dogodilo se jednoj djevojci koja je bila na zabavi s prijateljicama, a kada je išla kući umjesto svoje torbice uzela je nešto vrlo čudno.

Naime, torbicu je zamijenila s knjigom od automobila marke Nissan u kojoj inače stoje važni dokumenti, ali i sva uputstva za automobil.

- Moja sestra se sinoć toliko napila da je, kada ju je prijateljičina mama vozila kući, umjesto svoje torbice uzela dnevnik od automobila - objavila je sestra djevojke, a njezina je objava odmah postala hit na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
13:51 15.09.2021.

Mnoge tek nakon 9 mjeseci vide što su donesle kući

OC
OCB
15:32 15.09.2021.

Evo ti lajk, haha

DU
Deleted user
16:48 16.09.2021.

meni bi se i trijeznoj to dogodilo haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije