Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dojave

Djevojčicu nestalu prije dvije godine pronašli u tajnoj sobici ispod stubišta

Paislee Shultis
Saugerties Police/NYSD
16.02.2022.
u 13:31

Pronađena je u tajnoj sobi ispod stubišta kad je jedan detektiv uočio njezina mala stopala u hladnom i mokrom skrivenom prostoru.

Šestogodišnja djevojčica, Paislee Shultis, koja se dvije godine vodila kao nestala, pronađena je tijekom policijske intervencije nakon jedne dojave u Saugertiesu kod New Yorka.

Pronađena je u tajnoj sobi ispod stubišta kad je jedan detektiv uočio njezina mala stopala u hladnom i mokrom skrivenom prostoru. Koristeći se bakljom, kroz pukotinu na stubištu uočio je mali komad deke. Policajci su potom s pomoću alata uklonili nekoliko drvenih stuba i tada ugledali par malih stopala.

– Nakon što je uklonjeno još nekoliko stuba, otkrili su dijete i njezinu 33-godišnju otmičarku. Srećom, djevojčica je izgledala kao da je dobroga zdravlja – izvijestila je policija.

Utvrđeno je kako su je 2019. godine oteli njezini roditelji nakon što su izgubili skrbništvo nad njom. Skrivali su je u kući u kojoj živi njezin djed s očeve strane.

Žena i dva muškarca iz kuće su uhićeni i optuženi zbog ugrožavanja dobrobiti djeteta.

Video – Čudo! Pogledajte trenutak pronalaska djevojčice (4) koja je nestala u Australiji: Otmičar je uhićen.

Komentara 3

NO
No1
17:01 16.02.2022.

Kako se USA srozala! Kod njih policajci hodaju s baklama! Jos malo pa ce toljaga postati standarno oruzje! Dajte malo korigirajte nakon google translate posla...

BS
Berekin ST
22:49 16.02.2022.

Roditelji otmicari vlastitog djeteta... detektivi iznenadjeni djetetovim dobrim zdravljem... ovome ne triba nista dodat. Sve se izokrenulo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije