Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazil

Djevojčica ima kosu dugačku čak 160 centimetara

kosa,frizura
Sanjin Strukić/PIXSELL
25.03.2012.
u 21:18

Natasha Moraes de Andrade (12) uskoro će se ošišati kako bi mogla raditi sve ono što do sada nije mogla zbog kose

Natasha Moraes de Andrade, 12-godišnja djevojčica koja živi u sirotinjskim favelama Rio de Janeira, nikada se nije šišala. Njena prekrasna kosa dosegla je dužinu od 160 centimetara i duža je nego što je Natasha visoka. Uskoro će posjetiti frizera da bi se ošišala, a za njenu kosu siromašna će obitelj dobiti 5500 dolara. Natasha kaže da je potpuno spremna za svoj prvi posjet frizerskom salonu iako dodaje da će joj biti teško rastati se od svoje kose.

Njena majka Catherina kaže da se zbog teške kose koju je teško ukrotiti Natasha ne može baviti nikakvim sportom, niti može sudjelovati na nastavi tjelesne kulture. Dodaje da su je nedavno pozvali u školu i savjetovali joj da ošiša kćer kako bi mogla raditi sve ono što rade druge djevojčice njene dobi. Također su joj rekli da se djeca Natashi rugaju vičući za njom \"Matovilka\".

Uz to, siromašna obitelj više ne može kupovati veliku bocu šampona tjedno, koliko Natashi treba da jednom opere kosu. Majka kaže da samo na šampon godišnje troše oko 3500 kuna. I sama Natasha kaže da joj njena kosa oduzima previše vremena i da joj je svakodnevno češljanje postalo prava noćna mora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije