Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVE PUCNJAVA U SRBIJI

Djevojčica i dalje životno ugrožena, dječak u teškom stanju: 'Od početka je bio dosta kritično'

Pucnjava u školi u Beogradu
Foto: Branimir Bradarić
1/9
11.05.2023.
u 12:24

Ašanin je kazao i kako će jedan pacijent u idućim danima biti prebačen s intenzivne njege na odjel. Ozlijeđena djevojčica smještena u Dječjoj klinici u Tiršovoj je i dalje ugrožena.

Devetero pacijenata ozlijeđenih u pucnjavama koje su potresle Srbiju nalaze se u Hitnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dvije osobe ozlijeđene u pucnjavi u Mladenovcu su u teškom stanju, kao i jedan učenik koji je ozlijeđen u pucnjavi koja se dogodila u beogradskoj školi 'Vladislav Ribnikar'. Ozlijeđena djevojčica koja je smještena u Dječjoj klinici u Tiršovoj i dalje je životno ugrožena, javlja RTS.

Profesor Milika Ašanin navodi da je šestoro pacijenata koji su poslani iz Mladenovca i Smedereva u jedinicama intenzivnog liječenja, kao i da je dvoje sada dobro.

- Ono si inicijalno na početku imali operacije abdomena. Jedan je operiran u Smederevu, drugi u KBC ‘Dr Dragiša Mišović’ i oni su nam poslani zbog teških ozljeda grudnog koša i za njih mogu kazati da su u ovom momentu sasvim dobro - dodaje Ašanin i ističe kako su dvije osobe ozlijeđene u Mladenovcu u teškom stanju. Radi se, kaže, o pacijentici s ozljedom jetre, dvanaesnika i desnog bubrega. Rekao je kako su obje osobe svjesne te da jednu čeka operacija za dva, tri dana.

Pucnjava u školi u Beogradu
1/55

Učenik iz škole 'Vladislav Ribnikar' je u teškom stanju. - To je pacijent koji je od početka bio dosta kritično sa teškim ozljedama grudnog koša, vrata i kičme - dodaje Ašanin. Ozlijeđena učenica je puno bolje, a stabilno je i nastavnica. Prije nekoliko dana imala je operaciju šake.

Ašanin je kazao i kako će jedan pacijent u idućim danima biti prebačen s intenzivne njege na odjel. Ozlijeđena djevojčica smještena u Dječjoj klinici u Tiršovoj je i dalje ugrožena.

VIDEO Masovni prosvjed u Beogradu: 'Djecu su ubili prijatelji, odakle njima oružje?'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:48 12.05.2023.

Treba zabraniti djeci doticaj sa bilo kakvim oružjem do pune punoljetnosti. Nakon toga neka sama biraju svoj poziv. Naravno sve to treba uredno urediti zakonom i propisima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije