Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđena

Djevojčica (11) trčala po autogram A. Šušnjare pa na nju pao zvučnik

'15.06.2012., Vodice - Odrzan najveci hrvatski glazbeni festival CMC Vodice 2012.  Andrea Susnjara, Magazin.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
19.08.2012.
u 10:51

Na koncertu 2Chellosa na splitskoj rivi teško se ozlijedila 56-godišnjakinja. Zadobila je potres mozga i hospitalizirana je u splitskoj bolnici

11-godišnja djevojčica iz Omiša teško je ozlijeđena uoči sinoćnjeg koncerta grupe Magazin. Nakon spektakularnog uprizorenja gusarske bitke u omiškoj luci na plaži se održavao koncert. U policiji su potvrdili da je na djevojčicu pao zvučnik, a u bolnici je utvrđeno kako je zadobila prijelom zgloba ruke i posjekotine na licu.

Dojavu o ozljeđivanju djevojčice zaprimila je oko 23 sata omiška hitna pomoć, a nesluižbeno doznajemo da je djevojčica s grupom djece trčala oko pozornice želeći dobiti autogram pjevačice Andreje Šušnjare.

Na splitskoj rivi, sinoć oko 22.20 sati, na koncertu 2Chellosa teško se ozlijedila 56-godišnja Dubravka K. Š. Zadobila je potres mozga i hospitalizirana je u splitskoj bolnici.

Neslužbeno doznajemo da je žena pala s montažne tribine nakon što je ne pazeći pomaknula sjedalicu ne primjetivši da je na rubu tribine.

Komentara 2

KO
Kora
11:51 19.08.2012.

Karma.

BL
blastmaster14
14:20 19.08.2012.

sada je i službeno, slušanje Magazina, Rozge, Severine i sl. je opasno po život

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije