Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji stravične nesreće

Trudnici amputirali i drugu nogu. 'Odgurnuo sam kolica da spasim dijete, nju nisam uspio'

nesreća
Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
17.06.2019.
u 11:02

U selu kažu da je u pozadini nesreće prijašnji sukob dviju romskih obitelji. Nakon nesreće vozač je pobjegao i sklonio se u kući i tu dočekao policiju

Trudnica (21) koju je u Kuršancu u subotu oko 20.40 sati pregazio pijani 38-godišnji vozač, na liječenju je u Županijskoj bolnici Čakovec. Od siline udara na mjestu nesreće teško je ozlijeđena. 

- I druga noga joj je također ozlijeđena, ali liječnici su ju uspjeli spasiti. Trebat će još ići na operaciju - kazao nam je danas oko 10 sati suprug ozlijeđene žene. No, jutros je policija izvijestila da su joj zbog teških ozlijeda opasnih po život morali na kraju amputirati obje noge. 

Suprug je za Večernji list ispričao i kako je došlo do nesreće:

- Šetali smo se po ulici kad je prošla vrućina. Ja sam gurao kolica u kojem je bio četverogodišnji sin i vidio sam auto kako juri prema nama. Odgurnuo sam kolica da spasim dijete, ali ženu nisam uspio. Udario je u nju i stisnuo na betonsku ogradu. Nakon toga je pobjegao - kaže.

U selu kažu da je u pozadini nesreće prijašnji sukob dviju romskih obitelji. Nakon nesreće vozač je pobjegao i sklonio se u kući i tu dočekao policiju. Svekar stradale žene kaže da mu je vozač susjed.

- Nakon nesreće sin je otišao k njemu da ga pita zašto je pobjegao i nije pružio prvu pomoć, a ovaj mu je počeo prijetiti sa štapom. Članovi njegove obitelji prijetili su s motornom pilom i oružjem. Bojali su se da se mi ne dođemo osvetiti. Policija bi trebala istražiti je li vozač dva puta udario u snahu. Ja nisam bio tamo, ali kažu da je otišao u rikverc i onda se još jedanput namjerno zaletio u nju - veli.

Vozaču Opel vectre izmjereno je 1.06 promila alkohola u krvi. U PU međimurskoj kažu da da je utvrđeno da je 21-godišnjakinja u nesreći zadobila teške ozlijede opasne po život, a za razliku od supruga i svekra koji su nam rekli da je druga noga spašena, u policiji su danas izvijestili o amputaciji obje noge.

Ključne riječi

Komentara 60

MA
maximinimax
11:27 17.06.2019.

Ako je to sikob unutar jedne zaštićene manjine onda na to treba drugačije gledati, oni ionako žive po svojim pravilima a naše je samo da to financiramo i da se ne miješamo, jako žalosno ali istinito

NO
Nordik
11:05 17.06.2019.

Jedno u kolicima, jedno nosi, dvoje troje u čergi. Pitajte Murganičku zašto časti. EU je rekla preispitajte davanja socijali.

Avatar gordi
gordi
12:20 17.06.2019.

koje je ubojica nacionalnosti Božinoviću....reci narodu ionako smo gnjevni i pred puknučem...a onda vam nebi htio biti u koži....obznanite da je cigan koji prima socijalnu pomoć i zapije je za par dana i onda napravi ovo....ili se bojiš Plenkovića i Kajtazija....onom djedu neki dan sto slika dali i rekli da je Hrvat i još ga u lisicama vodili....Hrvatski narode,branitelji budite se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije