Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija na Braču

Sletjeli u provaliju: Jedan mladić poginuo, dvoje prevezeno helikopterom u KBC Split

nesreća
Vatrogasci-Selca/Facebook
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.06.2019.
u 09:17

Unesrećene su iz automobila morali izvlačiti vatrogasci

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.20 sati na području općine Selca na Braču, smrtno je stradala jedna osoba dok su dvije osobe teško ozlijeđene. Do ove teške prometne nesreće je došlo kad je osobno vozilo iz neutvrđenih razloga sletjelo s ceste Selca - Povlja.

Članovi DVD-a Selca sudjelovali su u izvlačenju unesrećenih iz provalije te su dvije osobe žurno prebačene helikopterom u KBC Split. 

Kako javlja 24sata, poginuo je mlađi muškarac. Kako se doznaje, automobilom su iz neutvrđenog razloga udarili u stablo i potom sletjeli u blagu provaliju s ceste Selca-Povlja. 

​Oko pet sati ujutro na​ županijskoj cesti Selca -Povlja​ s kolnika je sletio osobni automobil marke BMW te je smrtno stradao jedan muškarac, dok su drugi muškarac i žena​ ​s teškim tjelesnim ozljedama helikopterom prebačeni u KBC Split, piše Hina.

U bolnici se doznaje da ozlijeđeni nisu životno ugroženi. Na mjestu nesreće je policija, zamjenica općinskog državnog odvjetništva, te prometni vještak. U tijeku je očevid.

Video: Veće cijene cestarine od 15. lipnja

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Tračalo
Tračalo
08:49 16.06.2019.

Samo po gasu, brzina smanjuje invalidnost

Avatar navijač
navijač
09:29 16.06.2019.

Neprilagođena brzina i neiskustvo. Eto vam neutvrđeni razlog. Sreća pa nisu uz put još nekog pokupili.

Avatar majkuvam
majkuvam
10:26 16.06.2019.

Nekima je bitnije zadržati mobitel da ne isklizne nego paziti da auto ne skrene sa ceste....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije