Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletio s ceste

Strava u Međimurju: Autom udario trudnu djevojku. Amputirali joj nogu, bori se za život

nesreća
Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
16.06.2019.
u 13:29

Vozač je uhićen i slijedi mu kaznena prijava. O tome je li bio alkoholiziran, u policiji u nedjelju još nisu imali službene informacije

U Kuršancu u Međimurskoj županiji u subotu oko 21 sati u prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 21-godišnja koja je uslijed udarca automobila ostala bez noge. Na drugoj nozi zadobila je otvoreni prijelom. U Zagrebačkoj ulici u romskom naselju Kuršancu 38-godišnji vozač osobnog automobila sletio je s ceste zbog neprilagođene brzine i udario u pješakinju koja je hodala uz rub kolnika.

Zadobila je teške ozljede nogu, a prema neslužbenim informacijama koje smo dobili od mještana, radi se o trudnici u četvrtom mjesecu trudnoće. Nakon što je udario u pješakinju, vozač N. L. se zaletio u ogradu. Uhićen je i slijedi mu kaznena prijava. O tome je li bio alkoholiziran, u policiji u nedjelju još nisu imali službene informacije.

Na mjestu nesreće okupio se velik broj mještana, a na Facebooku je u jednoj grupi objavljena i uznemirujuća fotografija pješakinje i otkinute noge . - U šoku smo svi, djevojka je u drugom stanju, a vozač je bio pijan - kažu susjedi. Prema dostupnim informacijama, vozilo je bilo registrirano, a vozač je imao vozačku dozvolu.

Ključne riječi

Komentara 26

PL
@ploto@
13:07 16.06.2019.

Da nije opet posrijedi romski veseljak ?

NO
Nordik
13:51 16.06.2019.

Kakvi ležeći policajci, kakve kamere... pa to se dogodilo u ciganskom naselju... tko njih može kontrolirati.

DU
Deleted user
14:56 16.06.2019.

Kako se gazi moj Kajtazi!!!! Ako se organizira prosvjed za zaštitu trudnica - radit će se o prosvjedu iz mržnje, nacionalizmu i fašizmu - kaj ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije