Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prebačen u bolnicu

Dječaka (9) iz Engleske vjetar vinuo u zrak dok je bio u lopti na napuhavanje, ozlijeđen je

zorb ilustracija
Pixabay/Ilustracija
07.06.2023.
u 17:28

"Onog trenutka kada sam viknuo 'dječak je u zraku', osoblje je izvuklo svu djecu iz preostalih lopti", opisao je jedan od promatrača

Devetogodišnji dječak odletio je oko 6 metara u "zorb" lopti u Liverpoolu. Nalet vjetra vinuo ga je u zrak, nakon čega je helikopterom prebačen u bolnicu s višestrukim ozbiljnim ozljedama. Prema informacijama policije, dječak nije životno ugrožen. "Bio je nalet vjetra, 'zorb' na napuhavanje poletio je iz bazena s dječakom unutra. 'Zorb' je zatim pao na kantu za smeće i puknuo pri udaru, ostavljajući dječaka na tlu", rekao je promatrač, navodi Daily Mail

Paul Holmes (43) bio je među promatračima koji su pohitali pomoći dječaku nakon što su gledali šokantnu nesreću. "Onog trenutka kada sam viknuo 'dječak je u zraku', osoblje je izvuklo svu djecu iz preostalih lopti", opisao je. 

Glasnogovornik lokalne policije kazao je kako je oko 14 sati prijavljeno je da je devetogodišnji dječak ozlijeđen. "Dječak je bio unutar 'zorb' lopte na napuhavanje na jezeru, koja je neočekivano podignuta u zrak prije nego što je pala na travu. Druga 'zorb' lopta s još jednim djetetom također je podignuta u isto vrijeme, ali srećom ovo dijete je bilo neozlijeđeno", istaknuto je.

VIDEO Urnebesni oglasi nasmijat će vas do suza: 'Odričem se svoje žene Ivanke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije