Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI IM DOŽIVOTNI ZATVOR

Dječak preminuo nakon što su ga članovi obitelji mučili: Imao krvarenje na mozgu, rane na genitalijama

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
17.02.2021.
u 11:36

Zlostavljanje se intenziviralo tijekom nekoliko mjeseci, tijekom kojih su njegovi skrbnici preskakali liječničke preglede i ponekad pokrivali rane petogodišnjaka šminkom

Tri člana obitelji iz Zapadne Virginije suočit će se s tri odvojena suđenja vezana uz smrt petogodišnjeg dječaka koji je prošle godine prebačen u bolnicu prekriven ranama te je podlegao ozljedama mozga. Peter Wodzinski (32), Chasity Wodzinski (29) i Michelle Boggs (48) izjasnili su se da nisu krivi za optužbe za ubojstvo djeteta. 

Petogodišnjak Keaton Boggs primljen je 18. ožujka prošle godine u bolnicu s traumom glave, brojnim modricama i ranom na genitalnom području. Preminuo je dva dana kasnije. Keatonova baka Michelle, teta Chasity i tetak Peter tvrdili su da su njegove ozljede nastale samoozljeđivanje, piše Daily Mail

Pomoćnica tužitelja Gina Snuffer rekla je da je Keaton imao krvarenje na mozgu i očima, modrice na glavi i licu, ključnoj kosti i vratu te ozljede oba uha. Uz to, liječnici su otkrili i posjekotinu od četiri centimetra na genitalnom području. 

Prema tužiteljima, zlostavljanje se intenziviralo tijekom nekoliko mjeseci, tijekom kojih su njegovi skrbnici preskakali liječničke preglede i ponekad pokrivali rane petogodišnjaka šminkom. Oni su preuzeli skrbništvo nad njime u lipnju 2019. godine nakon što je njegov otac Christopher Boggs umro od predoziranja drogom. Keatonovoj biološkoj majci Jessici Bishop-Holt oduzeto je roditeljsko skrbništvo i pravo posjećivanja zbog borbe s ovisnošću o drogama, čak i nakon što je bila trijezna godinu dana. 

Tužitelji su Boggsu i bračnom paru Wodzinski ponudili da se izjasne krivima po optužnici, ali oni su to odbili. Ako budu osuđeni, mogli bi se suočiti sa doživotnom kaznom zatvora.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
13:18 17.02.2021.

Jadni dječarac, a ovo društvo treba pospremi doživotno iza rešetaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije