Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krapinske toplice

Dječak i danas bez maske ispred škole u pratnji oca. Policija privela jednu osobu

Jedna osoba privedena je ispred škole u Krapinskim Toplicama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
15.09.2021.
u 08:25

Zasad nema nikoga i nadamo se da će tako ostati i da će ovo završiti, kazao je ravnatelj škole u Krapinskim Toplicama

Zaštitari i policija jutros su ponovno ispred škole u Krapinskim Toplicama. Osmaš koji je odbio staviti masku na ulazu u školu pojavio se jutros u pratnji oca pet minuta prije početka nastave. Nisu ga pustili u školu. – Mome sinu smeta maska i guši ga – bio je kratak komentar oca. Kako javljaju 24sata, jutros su pred školu stigle četiri osobe koje je legitimirala policija, a jedan je priveden radi utvrđivanja identiteta. 

– Više ne znamo što očekivati, ako dobijemo dojavu da će opet biti neki skup, obavijestit ćemo policiju. Zasad nema nikoga i nadamo se da će tako ostati i da će ovo završiti. Nama nisu problem roditelji već ljudi koji se skupljaju ispred škole i viču, dobacuju i vrijeđaju – kazao je jutros ravnatelj Samson Štibohar.

Jučer su, podsjetimo, radnice Centra za socijalnu skrb izvršile terenske izvide u kućanstvu, ali razgovor s roditeljima nisu mogle obaviti. Roditelji nisu bili kod kuće, pa su ih djelatnice telefonski kontaktirale. Roditelji su se vratili do kuće u pratnji više nepoznatih osoba i nisu dopustili djelatnicama ulazak u kućanstvo i da obave razgovor samo s roditeljima.

Komentara 115

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
08:58 15.09.2021.

puna podrška ocu!!! Korona-teroru treba stati na kraj.

WE
weAreCro
08:39 15.09.2021.

Sad samo cekamo vladine placenike bez maski da ulete i pocnu raditi nerede koje ce kamere mainstream medija slucajno uhvatiti, i na kraju ce naravno okriviti Nikolu i njegovog oca za sve.

RI
Ringo
08:34 15.09.2021.

Sramota što je čovjek usamljen. Kad bi svi tako postupili, maske bi pale u roku 1 dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije