Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE SE POMICALA'

Dječak (9) na Floridi mislio da u dvorištu ima plišanu igračku, a onda se neugodno iznenadio

Stuttgart: Prizori iz  zoološkog vrta Wilhelma
Foto: Lino Mirgeler/DPA
1/2
10.11.2023.
u 19:26

Takve zmije, baš poput i one na koju je naletio Angelo, mogu narasti do 1,6 metara, a inače se smatraju najvećim otrovnicama u Sjevernoj Americi

Dječak (9) iz Floride zaprepastio se kada je u dvorištu svoje bake, u Wekiwi Springsu, tražio guštere, no umjesto toga naletio je na ogromnu živu zmiju. Nakon što se neko vrijeme igrao u dvorištu, u staji iza jedne kante pronašao je zmiju, no kada se nije micala, Angelo Owens mislio je kako se radi o plišanoj igrački.

- Bila je skroz iza i nije se micala. Izgledala je kao će se pomaknuti, ali nije. Prvo sam je htio dotaknuti jer sam mislio da je plišana igračka, ali je onda isplazila jezik - ispričao je Angelo za Fox 35 Orlando. Međutim, nije se radilo o bilokakvoj zmiji, već o dijamantnoj čegrtuši, zmiji otrovnici koja je inače nastanjena na području Floride. 

@hebewiththenews #florida #floridanews #crazystory #rattlesnake #venomousrattlesnake #venomoussnake #floridarattlesnake #fypシ゚viral #viralvideo #fyp #heartstoppingmoment ♬ original sound - 🎥📺Hebewiththenews

Takve zmije, baš poput i one na koju je naletio Angelo, mogu narasti do 1,6 metara, a inače se smatraju najvećim otrovnicama u Sjevernoj Americi. Nakon što je Angelo ispričao obitelji što je vidio, njegova baka odmah je nazvala službe kako bi zmiju i maknuli, a cijelu situaciju spasio je lokalni lovac Bob Cross. 

- Ne znam kako im je ušla u dvorište. Imaju drvenu ogradu koja ide skoro do tla, izgleda da je prošla ispod ograde kako bi ušla - kazao je.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Predstavljen prvi potpuno hrvatski satelit CroCube: U svemir bi trebao sljedeće godine

Komentara 1

HO
homofobic
00:31 11.11.2023.

Koja je razlika izmedu zene i zvecarke? Prije nego udari zmija zatrese zvecku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije