Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sa sestricom (2)

Dječak (4) vozio autom u rikverc i zabio se u zgradu

volan
Jurica Galoic/PIXSELL
20.02.2015.
u 13:53

Djeca nisu ozlijeđena i predana su majci. Otac je uhićen i optužen za ugrožavanje njihove sigurnosti

Otac četverogodišnjaka iz New Jerseya našao se na meti policije nakon što se dječak autom zabio u zgradu u centru grada.

Tarvis Reevey (41) ostavio je sina i kćerkicu (2) zaključane u automobilu, piše CBS News. Dječak je zatim prešao na vozačevo sjedalo i stavio automobil u rikverc. Vozilo se počelo kretati unazad, prešlo je preko cijelog parkirališta i potom udario u stambenu zgradu.

Djeca nisu ozlijeđena i predana su majci. Otac je uhićen i optužen za ugrožavanje njihove sigurnosti. Platio je jamčevinu pa će početak suđenja čekati na slobodi.

>>Očekivala je kaznu, a onda ju je policajac ostavio bez riječi

>>Dopustio dječaku (7) da upravlja autom jer je bio previše pijan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije