Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TRAGEDIJA

Dječak (4) iz Australije pokušao zaštititi sestre i brata od požara. Troje ih je preminulo

GoFundMe
26.10.2023.
u 00:07

"Zaista ne mogu biti ponosniji na njega", rekao je dječakov otac u obraćanju medijima svega nekoliko sati prije dječakove smrti

Četverogodišnji dječak iz Coria u Australiji, koji je hrabro pokušao zaštititi svoje sestre i brata od razornog požara u vrtnoj šupi, preminuo je u bolnici. Isaac se igrao u vrtnoj šupi sa svojim sestrama, 6-godišnjom Mavis i 18-mjesečnom Ashlynn, te trogodišnjim bratom Saigeom kada se zapalio kauč.

Majka Jasmine (26) dotrčala je, pokušala pomaknuti kauč i spasiti svu djecu. Pronašla je Isaaca kako svojim malenim tijelom pokušava zaštititi mlađeg brata i sestru od plamena. Nažalost, Saige i Ashlynn preminuli su na licu mjesta, prenosi Daily Mail.

Isaac i Mavis su u kritičnom stanju prevezeni u bolnicu gdje su smješteni na odjel intenzivne njege s opeklinama opasnima po život. Nekoliko dana kasnije, obiteljska prijateljica navela je na stranici GoFundMe kako je Isaac preminuo. Glasnogovornica policije potvrdila je tragičnu vijest.

VEZANI ČLANCI:

"Zaista ne mogu biti ponosniji na njega", rekao je otac u obraćanju medijima svega nekoliko sati prije dječakove smrti. Otac, naime, nije bio kod kuće u vrijeme nesreće. Policija je u ponedjeljak poslijepodne priopćila kako se istražuje incident. 

"Bit će zapamćen kao herojski dječak koji je dao svoj život pokušavajući zaštititi svoju braću i sestre", stoji na stranici GoFundMe, na kojoj se prikupljaju donacije za obitelj. 

VIDEO Sudar tramvaja i osobnog automobila u Maksimiru u Zagrebu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije